Велинград - online - Костадин Коев: ПП ГЕРБ има само една листа и един кандидат за кмет 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Костадин Коев: ПП ГЕРБ има само една листа и един кандидат за кмет
Публикувано 2015-10-15 15:20:47 от Темпо

- Какви са Вашите впечатления в разгара на кампанията?
- От всекидневните си срещи с хората виждам няколко неща. Всеки има нужда от това да бъде чут и разбран, от внимание и човешко отношение. Чувстват се забравени от политиците и с право негодуват, че за тях се сещаме само като наближат избори.

Другото нещо, което се усеща много силно, е изгубеното доверие в политиката и политиците. Едни и същи хора обещават едни и същи неща и накрая се получават едни и същи резултати - никакви. Доверието трудно се печели, но се губи много лесно. И нашата голяма битка ще е именно битката срещу отвращението от политиката. Ще трябва да положим много сериозни усилия, за да покажем, че политиката може да има чисто лице и че може да служи на хората. В противен случай ще се окаже вярна максимата, че когато отвратените не гласуват, на власт идват отвратителните. Но въпреки масовото недоверие, хората не са безразлични към това, което се случва и към това, което трябва да се случи във Велинград. Ясно се вижда нуждата от промяна и надеждата, че тази промяна най-накрая ще започне да се случва.
- Г-н Коев, какво се случва с партийната организация на ПП ГЕРБ? В града масово се говори, че има ГЕРБ 2 със своя листа и кандидат за кмет.
- ПП ГЕРБ има само една листа и един кандидат за кмет и тези спекулации трябва да спрат, ако искаме да сме коректни и отговорни с нашите съграждани. За огромно съжаление се оказа, че с нашите бивши съидейници споделяме различни принципи. Те се изкушиха да участват във формулата разделяй и владей, докато нашият принцип е обединявай и управлявай. И най-нормалното нещо беше да тръгнем по различни пътища. А защо спекулират с марката ГЕРБ можете да попитате тях, защото те сами си тръгнаха от ГЕРБ, избирайки другия модел.
- Как ще коментирате обвиненията, че сте зависим от Наско?
- Някои хора май бъркат отговорност и зависимост. Познавам Наско. Той е член на ГЕРБ. Зависим съм от всеки един наш член, както съм зависим от общинското, областното и централното ръководство на ПП ГЕРБ. Но ще бъда най-зависим и от всеки един гражданин на Велинград. И тази зависимост не ме притеснява - напротив, това е отговорност.
И още нещо, как си представяте един човек да командва кмет, общински съветници, областни председатели, централно ръководство, защото има йерархия при взимането на решения?! Какъв трябва да е този човек, че да подчини голяма партия като ГЕРБ на своя интерес? Това е и абсурдно, и смешно. Много съжалявам, че опонентите ни вкарват кампанията в подобно русло. Това го отдавам на тяхното безсилие. Вероятно нямат ресурс да се сблъскат с мен на равнището на политиката и управленските решения и затова пренасят битката на терена на слуховете, клеветите и манипулациите. Аз в подобна битка не искам и няма да участвам, защото съм свикнал да играя по правилата. От нея никой няма полза - нито гражданите на Велинград, нито самите ни опоненти. Защото хората искат да чуят решения на техните проблеми. Клеветите и манипулациите нито ще оправят инфраструктурата, нито ще направят града ни по-чист, нито ще помогнат за откриване на работни места.
КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води