Велинград - online - “ЗАЕДНО ЗА ВЕЛИНГРАД” 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

“ЗАЕДНО ЗА ВЕЛИНГРАД”
Публикувано 2015-10-15 15:24:15 от Темпо

УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,
Дойде времето, когато най-накрая трябва да осъзнаем какво означава думата ЗАЕДНО! И не само да я осъзнаем, а и да я приложим в действие! Заради прекрасния ни град, заради хората, които след толкова години на преход искат най-накрая да живеят така, както заслужават! И най-важното - заради бъдещето на нашите деца! Дойде време, когато младите хора решиха да вземат в ръце съдбата си!
Да не стоят безучастно и да докажат, че са умни, образовани и ще успеят, защото са ЗАЕДНО! Затова създадохме Местна коалиция “Заедно за Велинград”! Ще им помагаме и ние, които досега се борихме рамо до рамо и вече имаме опит в управлението на нашия град.
Никой от нас не се бори, за да стане кмет. Ние издигаме листа за съветници, защото истинската власт и правомощия са в ръцете на Общинския съвет - в ръцете на всички нас! Защото те са призвани да упражняват контрол над кмета и да изискват от него да работи за всички, като спазва законите. Общинският съвет е гласът на всички нас!
Казват, че младостта ще спаси света. И ние вярваме в това! Средната възраст на хората в нашата листа е 35 години! Това са вашите синове и дъщери, които искат да кажат НЕ на всичко, което се е случвало и не се е случило досега в нашия град. Повярвайте им! Доверете се на знанията, енергията и на желанието им да направят света, в който живеем, по-добър!
Ние заставаме рамо до рамо не заради постове, пари и облаги! Ние заставаме ЗАЕДНО, за да докажем, че можем и знаем как да се сбъднат мечтите на хората. Ние заставаме ЗАЕДНО, защото не искаме приятелите ни да бягат в Германия и Испания. Ние заставаме ЗАЕДНО, защото искаме да живеем тук и сега! Искаме да останем и да бъдем ЗАЕДНО със семействата си! В града, който обичаме!
Ние заставаме “ЗАЕДНО ЗА ВЕЛИНГРАД”!

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола