Велинград - online - ПРЕДИЗБОРЕН ОБЕКТИВ 13.10.15 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

ПРЕДИЗБОРЕН ОБЕКТИВ 13.10.15
Публикувано 2015-10-15 15:25:54 от Темпо

ДЕБАТ На 15 октомври 2015 г. (четвъртък) от 17.30 часа в голямата зала на община Велинград ще се проведе обществен предизборен дебат. Организаторите от Гражданската инициатива “За запазване на община Велинград като екологично чист регион без рудодобив” са поканили за участие кандидатите за общински кметове и водачите на листи за общински съветници, а гражданите са добре дошли да чуят тезите и позициите на кандидатите. Темата ще бъде за и против рудодобива на територията на община Велинград.


БЮЛЕТИНИ Трима членове на Общинската избирателна комисия ще контролират съхранението, разпределението по секции и транспортирането на бюлетини за предстоящите избори. В комисията са Иван Василев, Иванка Станчева и Николай Васев. С друго решение ОИК - Велинград упълномощи за приемането и транспортирането на бюлетините да отговорят председателят Иван Василев от ГЕРБ и секретарят на комисията Мехмед Дживгов от ДПС.

АЛКОХОЛ Със заповед от 9 октомври 2015 г. кметът на община Велинград забранява продажбата, сервирането и употребата на алкохол в търговски обекти и заведения за обществено хранене от 17 часа на 24 октомври до 1 часа на 26 октомври 2015 г. Забранява се консумацията на алкохол в сградата на общината, изборните секции и транспортните средства, с които се превозват изборни книжа. За сватби, помени, кръщенета общината ще дава писмено разрешение. Забраната ще важи и на балотажа, ако има такъв. Контролът за изпълнението на заповедта е възложен на началника на РУ на МВР - Велинград.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България