Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 13.10.15 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 13.10.15
Публикувано 2015-10-15 15:48:22 от Темпо

ВРИД КМЕТОВЕ Общински съвет - Велинград ще проведе извънредно заседание на 16 октомври 2015 г. от 14 часа. На сесията, която се очаква да бъде последна за този мандат, съветниците ще изберат временно изпълняващи длъжността (врид) кметове на Община Велинград, Света Петка, Пашови, Кръстава, Грашево, Драгиново, Абланица, Биркова и Рохлева. Мандатът на новите врид кметове ще бъде до полагане на клетва от новоизбраните кметове. Предложението е на поста врид кмет на Община Велинград да остане сега изпълняващата длъжността Атанаска Хрисчева.


ДЪЖД Пороен дъжд валя на територията на община Велинград на 11 октомври. В Цветино паднаха 31 литра на квадратен метър - най-голямо количество за цялата област Пазарджик.

ОТОПЛЕНИЕ И тази година община Велинград е начело в класацията по брой молби за целеви помощи за отопление в област Пазарджик. До момента в областта са подадени общо 11 581 молби, от които 3981 са от жители на община Велинград. Крайният срок за подаване на молбите изтича на 31 октомври 2015 г., а месечната помощ за отопление е в размер на 72.70 лева или общо 361 лева за целия отоплителен период.

ДОПЪЛНИТЕЛНО Община Велинград обяви обществена поръчка по процедурата договаряне без обявление. Поръчката е за допълнително възникнали работи по ремонта на парка на освободителите и парка на будителите в кв. Каменица на стойност 16 125 лева. Отправена е покана към изпълнителя на основния проект за 255 250 лева - асеновградската фирма “Запрянови-03”. Крайният срок на проекта изтича тази седмица.

ТРОТОАРИ С 32 000 лева община Ракитово ще ремонтира тротоарните настилки по част от централната улица “Иван Клинчаров” и ул. “Долно ограде”. Обявена е обществена поръчка за избор на изпълнител.

ТЕАТЪР Габровският драматичен театър “Рачо Стоянов” ще представи във Велинград пиесата “Албена” от Йордан Йовков под режисурата на Василена Попилиева. Представлението е на 13 октомври (вторник) на сцената на НЧ “Васил Левски-1904”.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай