Велинград - online - Нови приятелства в Биело поле 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Нови приятелства в Биело поле
Публикувано 2015-10-20 10:22:59 от Темпо

Ротари клубовете от Велинград и Биело поле (Черна гора) написаха още една обща страница от своята история, започнала с побратимяването през юни тази година. От 8 до 10 октомври членове на Ротари клуб - Велинград гостуваха в черногорския град по покана на домакините, които им оказаха сърдечно гостоприемство. Тазгодишният президент на велинградския клуб Моника Писарева сподели, че са изключително благодарни на приятелите от Биело поле.
Като истински широко скроени хора от Балканите те са направили всичко възможно, за да покажат историята, забележителностите и красотите на тази северна част от Черна гора - Биело поле, Колашин, Плав, Гусине и др.
Ротари клубът в Биело поле има много активна дейност в полза на местната общност . Сред успешните проекти е организирането на традиционните поетични вечери на името на поета Ристо Радкович. За тяхното утвърждаване като международни огромна роля има работата на художника-ротарианец Абас Диздаревич, който през 2014 г. участва в пленер във Велинград и вложи много положителна енергия за побратимяването на двата клуба. Благодарение на партньорските връзки с общинската изпълнителна власт лично кметът на Биело поле Александър Журич е приел велинградските ротарианци на официална среща. Той е представил възможностите на региона за развитие на туризма и е подарил на велинградския клуб картина от местен художник.
Контактите на ротарианците ще продължат с общото желание за приятелство и партньорство, които да бъдат от полза за хората и регионите на Велинград и Биело поле.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай