Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 20.10.15 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 20.10.15
Публикувано 2015-10-20 11:16:03 от Темпо

Х ФАКТОР Велинградското трио “Парадайз” от вокална група “Караоке” се пребори с конкуренцията в най-големия музикален формат “Х Фактор” и се класира за участие в първия от концертите на живо. Ваня Средкова, Наташа Златева и Сонай Юсеин имат нужда от нашата подкрепа - нека ги подкрепим вечерта на 20 октомври 2015 г. Те пеят за нас и го заслужават!


СТОП При полицейска проверка в Драгиново водач на автомобил BMW не е спрял на стоп-палка и продължил. Автопатрулът тръгнал след колата и не след дълго тя спряла внезапно, изскочили трима младежи и побягнали в различни посоки. Задържан е 20-годишният драгиновец Н.С., но се оказало, че той е бил пътник в колата. Шофьорът Ц.Т. на 27 г. се укрива от органите на реда и е обявен за издирване.

МАЛОМЕРНИ На извънредната си сесия на 17 октомври Общинският съвет утвърди две маломерни паралелки в СОУ “Христо Смиренски” в Света Петка. Те са в трети и четвърти клас, като общината ще дофинансира общо 3 бройки за ученици.

ДАРЕНИЕ Младата художничка от Велинград Мария Вълчева дари три свои картини на местната Художествена галерия. Картините са оригинални илюстрации към стихове на Златна Костова.

КНИГА Новата книга Благословени от Орфей” на краеведа Петър Гелин ще бъде представена на 20 октомври 2015 г. (вторник) в Карагьозовата къща в Ракитово. Книгата разказва интересни факти от историята на музикалния живот в Ракитово.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води