Велинград - online - На международен горски конкурс в Суздал 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

На международен горски конкурс в Суздал
Публикувано 2015-10-27 17:17:18 от Темпо

От 27.09. до 03.10.2015 год. в град Суздал - Русия се проведе XII Международен младежки горски конкурс. Той се провежда ежегодно от 2004 год. Конкурсът си поставя за задач да съдейства за: сътрудничеството между младежите от различни страни, формирането у тях на екологично мислене, обмяна на лесовъдски знания и придобиване на практически опит, а също така и да привлече вниманието на световната общественост към проблемите на гората.
Всяка година той е в различни краища на Русия. Участниците представят своите работи пред международно жури, отговарят на въпроси като използват презентации, таблици, графики, плакати на един от двата работни езика: руски или английски. След представянето на всички работи журито определя победителите.
Участие взеха учащи се от 29 страни. Представени бяха 35 разработки. Тази година в конкурса участваха учениците Красимир Цанков от 12 клас на ПГГС “Хр. Ботев” Велинград и Личо Личев от 12 клас на ПГГСД “Сава Младенов” Тетевен с ръководител Снежанка Гончева от ПГГС “Хр. Ботев”. Темата на конкурсната работа бе: “Да опазим българската гора от пожар”. Учениците представиха своя материал на руски език. Те се представиха добре, за което получиха награди. При закриването на форума всеки от участниците засади фиданка и така се оформи липовата алея на град Суздал.
Момчетата бяха посрещнати радушно от своите връстници. Общуваха свободно и създадоха много нови приятелства. Аниматори се грижеха за приятното прекарване на свободното време. Организаторите предоставиха на участниците възможност да се запознаят със забележителностите на градовете Суздал и Москва. Това остави у всички незабравими преживявания.
Снежана Гончева

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води