Велинград - online - С хранене и спорт към здравословен живот 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

С хранене и спорт към здравословен живот
Публикувано 2015-10-27 17:23:21 от Темпо

СОУ “Св.св. Кирил и Методий“ Велинград вече втора година работи по проект на програма ERASMUS+ на тема “STRONG BODY - HEALTHY LIFE”. Проектът е свързан с хранене и спорт, предпоставка за здравословен начин на живот. В тази връзка на 19.10.2015г. във Велинград на четиридневно посещение пристигнаха учители от Полша, Румъния и Турция.

Първия ден в залата на училището гостите гледаха презентации за България, Велинград и СОУ “Св.св. Кирил и Методий”. Обсъди се работата по проекта до този момент. Всички разгледаха училището и се възхитиха от кабинетите по английски и немски език, информатика, история и география. Бяха посрещнати с радост и от малките ученици от втори и четвърти клас в новооткритите светли и красиви стаи, оборудвани с цветни маси и техника. Предизвика интерес и мултимедийният кабинет на училището, в който техниката е съвременна и модерна.
Вторият ден бе изпълнен с приятни изживявания при посещението на Пловдив. Бе разгледана старата и новата част на града, което допълни представата на гостите за България с възрожденския дух, славно минало и традиции.
Третият ден е ден, в който се обсъди предстоящото идване на учители и ученици във Велинград през месец април 2016 г. Очертани бяха дейностите за ползотворно пребиваване на гостите от Румъния, Турция и Полша във Велинград. Учителите получиха сертификати и брошура за работата по проекта.
Огромен интерес за всички представляваше посещението на крепостта Цепина и Палеонтологичния музей в с. Дорково. Учителите бяха впечатлени от откритията, направени от археолозите, и от историческите данни за миналото на България.
Не може да не се отчете удовлетворението на преподавателите от престоя им във Велинград и организацията, дала възможност за спокойна и творческа работа по задачите на проекта. Всички с благодарност и признателност си тръгнаха от Велинград, с надеждата, че поредното идване в СОУ “Св.св. Кирил и Методий” ще им донесе още повече преживявания и предизвикателства.
Лидия Кочева, старши учител

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола