Велинград - online - Балкански СПА “Оскар” за д-р Беличенова 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Балкански СПА “Оскар” за д-р Беличенова
Публикувано 2015-10-27 17:39:06 от Темпо

На грандиозна церемония в Народния македонски театър в Скопие бяха раздадени Седмите Балкански СПА награди, известни като Балканските СПА “Оскари”. 15 номинирани в различни категории от Румъния, Гърция, Турция, България, Сърбия, Косово, Македония, Босна и Херцеговина получиха кристални статуетки и златни сертификати. За гордост на Велинград сред тях бе нашата съгражданка д-р Таня Беличенова, която бе удостоена със специалната награда за цялостен принос за развитието на СПА индустрията в България и на Балканите.

След завръщането си в България д-р Беличенова сподели, че е била много изненадана от високото отличие и много развълнувана от факта, че то е признание не само за нейния труд, а и за Велинград като СПА столица на Балканите - факт, който е бил подчертан и от организаторите на събитието, и в нейното благодарствено слово. За д-р Беличенова това е поредното от дълга поредица престижни отличия като “СПА мениджър на годината”, наградата за иновации в СПА индустриятаот БУБСПА, грамотата от Европейската СПА асоциация и др. Ценна е и оценката на международното жури, съставено от топ СПА-експерти от всички държави-участници с председател д-р Силвия Паскалева - европейски СПА експерт. Според тази оценка д-р Беличенова е не само доайен на СПА индустрията във Велинград и България, а и нейн гуру и патриарх на Балканите.
От България за най-добра СПА верига на Балканите бе наградена "Виктория СПА" на Виктория Кесаровска, която има СПА център и във Велинград. “Натура бисе“ от Барселона получи награда за най-добър СПА продукт. В същата категория бе отличена и алкалната вода “Адва”. Новият хотел “Монте Кристо” в Благоевград получи почетна статуетка на Балканите.
Организатор на Седмите Балкански СПА награди е българският експерт Николай Диковски. Наградените на церемонията в Скопие, сред които е и д-р Беличенова, получават възможност да участват на Световните СПА награди, които традиционно се провеждат през февруари в Лондон.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води