Велинград - online - Финалът на кампанията 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com

Продава /наем офиси

Даралl EООД


За Велинград
· Начало
· История
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Tuesday, September 11
· Започва строителството на нова детска градина в Драгиново
· Съединението, което ни прави горди българи
· Първа копка на зала-мечта в НПГГС „Христо Ботев“
· Кметът се извини за загражденията по време на концерта
· КРИМИ ХРОНИКА 11.09.18
· Ловно-рибарското дружество във Велинград уверено крачи през три века
· Търсят се над 20 учители
· Кой развя велинградски байряк на връх Монблан
· Малки обяви: 11.09.18
· Житейски път, достоен за пример
· “Звънче” стигна “До върха на планината” в Португалия
· Приз от „Пусть всегда будет солнце“
· Георги Сейменов сред най-бързите плувци-ветерани в Европа
· „Чепинец” се завърна на победния път
· ПОЩА: Велосипедисти сигнализират за дупки по пътя Дорково - Дъново
· Три дни летни ски на Юндола
Tuesday, September 04
· СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 04.09.18
· Велинград отпразнува юбилеи и придобивки
· По статуята посрещат
· Финален щурм за ремонта на центъра

Финалът на кампанията
Публикувано 2015-10-27 17:49:00 от Темпо

В последната седмица преди местния вот част от партиите и кандидатите направиха финални събития, с които мобилизираха своите симпатизанти и закриха предизборните си кампании:
БСП: Велинград да остане градът на В. Пеева, а не на Пеевски

На 20 октомври се състоя заключителна пресконференция на БСП с участието на зам.-председателя на партията и на Народното събрание Янаки Стоилов, общинския председател Георги Янчев и независимия кандидат за кмет Иван Лебанов. Иван Лебанов благодари на всички, които са подкрепили неговата кандидатура и подчерта, че водят скромна, човешка и насочена към хората кампания. В общината с 35% безработица няма нужда от пищни кампании, билбордове и концерти. Като опасност той посочи стремежите за доразграбване на общинската собственост - болницата, плажа, пазара и пое ангажимент заедно с БСП да им се противопостави. Велинград е социално ангажирана община, а настава време общината да бъде още по-активен фактор, включително за запазване и умножаване на общинската собственост - ангажимент, който единствено Иван Лебанов поема отчетливо в настоящата кампания, допълни Янаки Стоилов. Той изтъкна, че за БСП основен опонент е ГЕРБ и че социалистите имат амбиции да утвърдят позициите си в местната власт. “Велинград е и трябва да остане град, свързан с Вела Пеева, а не с Пеевски”, заяви Янаки Стоилов, визирайки, че депутатът Д. Пеевски води листата за общински съветници на ДПС, за да покаже “кой определя музиката”.
Тримата участници в пресконференцията прогнозираха висока активност, защото хората се вълнуват от местните избори. Георги Янчев призова за мощна подкрепа за листата на БСП и Иван Лебанов, а Янаки Стоилов подчерта, че ако още на първия тур жителите на общината дадат категорична подкрепа за г-н Лебанов, то ще намалят договорките преди балотажа, които имат висока цена.

ГЕРБ: Велинград може да бъде визитната картичkа на България
Финалната предизборна среща на ГЕРБ в читалище “Отец Паисий-1893” вечерта на 21 октомври започна със звездното участие на Веселин Маринов. Към всички, които пяха заедно с любимия певец се присъедини и кандидат-кметът Костадин Коев - така пълната зала посрещна зам.-председателя на ГЕРБ и шеф на предизборния щаб Цветан Цветанов. Към присъстващите той се обърна с апел: “Велинград трябва да бъде променен и това зависи от вас - да поправите грешката, която години наред правите на местни избори”. Цветан Цветанов попита присъстващите дали харесват инфраструктурата на Велинград и направи сравнение със Златоград, който според него е светлинни години напред. Това може да бъде променено с достоен кмет като Костадин Коев и достоен екип, които ще бъдат подкрепени от правителството с премиер Бойко Борисов. Г-н Цветанов напомни, че сега България получава подкрепа от ЕС в размер на 32 милиарда евро, но за да дойдат част от парите във Велинград, трябва нова местна власт. “Вие пропуснахте шанса за реални пари от ЕС във Велинград, а градът може да бъде визитна картичка на България”, заяви Цв. Цветанов. Кандидат-кметът Костадин Коев каза, че с подкрепата на Цветан Цветанов и на ГЕРБ във Велинград могат да бъдат постигнати видими резултати, каквито градът ни заслужава.
Предизборните срещи на ГЕРБ продължиха в Драгиново, а от сцената на читалището в Лъджене народната певица Славка Калчева поднесе своята “Бяла роза” за кандидат-кмета и кандидатите за общински съветници от партията.

А. Манолов: Партийният модел не работи
Независимият кандидат за кмет Ангел Манолов и подкрепящите го кандидати за съветници от Местната коалиция “Бъдеще за Община Велинград” закриха кампанията на 22 октомври в НЧ “Отец Паисий-1893”. “Нашият тим е готов за Шампионската лига. Не сме подвластни на партийни интереси, защото се видя, че партийният модел не работи. В последните години Велинград не се развива така, както желаем. Ще разчитаме на велинградчани, защото заслужаваме и можем повече”, каза А. Манолов. Той не скри, че са понесли много удари под кръста и са били залети с компромати по време на кампанията, но подчерта, че това е играта на слабите, а силните побеждават.
Нашият безпартиен статус позволява да работим почтено, искаме силна община, която може правилно да прецени нуждите на обикновените граждани, каза Дияна Кехайова от МК “Бъдеще за Община Велинград”. Ние сме различни, но сме обединени от 3 важни неща, каза Надя Парпулова-Ашуърт: 1. Ангел Манолов, на когото вярваме. 2. Време е в община Велинград да се работи експертно и надпартийно. 3. Най-важни са хората, защото какво са уникалните ресурси на Велинград без хора, които да останат тук. Позицията на младите велинградчани в какъв град искат да живеят заедно със своите деца и родители изрази кандидатът за съветник Костадин Велев.
Вечерта завърши с концерт с участието само на местни певци и танцьори, с което бе подчертана подкрепата към талантливите хора във Велинград.
Темпо

 
SPA Hotel-Olympic

Недвижими имоти


Къща за гости Bumerang


Вашата реклама в Интернет
Изработване на реклама, ефективна рекламна стратегия , публикуване на вашата реклама в този сайт.
Тел. 0876521487

Минерали-М Велинград

Вила


Мебели от масив

Тоника - Велинград , производтво на билков чай