Велинград - online - Иван Лебанов - независим кандидат за кмет на община Велинград 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Иван Лебанов - независим кандидат за кмет на община Велинград
Публикувано 2015-10-27 18:11:40 от Темпо

Уважаеми съграждани,
Отново искам да ви благодаря за подкрепата и доверието и да изразя гордостта си от вашия вот. Днес е времето, в което трябва да сложим на масата всичко, за да потърсим своята истина.
Отворете прозореца на вашия дом и вижте новите придобивки, разходете се в новите паркове и спортни площадки - истината е пред очите ви. Не се поддавайте на манипулации и направете правилния избор. За себе си знам - не съм ви давал напразни обещания, не съм ви лъгал!!!

Аз и моят екип запазихме и ще продължим да опазваме общинската собственост - Общинската болница, Централен минерален плаж, Общинските пазари в полза на хората. И най-важното, ще продължим да работим за подобряване на инфраструктурата - водоснабдяване, канализация, асфалтиране, осветление, за което има изработени проекти и осигурено финансиране в рамките 16 млн.лв. Затова отново искам вашето доверие, за да довърша започнатото.
Призовавам всички велинградчани да гласуват, защото нашият вот е едновременно оценка за състоянието на Велинград и проекция на нашия път в следващите четири години. Гласувайте, защото само така демокрацията е жива и нагласеният вот на партийните централи олеква. Докажете, че не Ви е безразлично кой ще управлява Общината и не забравяйте - в деня на изборите всички сме равни, всеки от нас ще държи в ръцете си една бюлетина.
Моята визия за Велинград е ясна и конкретна, както всичките ми начинания. Ще следвам цели, които имат измерими критерии. Аз направих своя отчет към вас, защото добрият ръководител говори с цифри.
Целта ми е да продължа започнатото в града и общината, да продължа да създавам благоприятна за инвеститори среда - напълно съм наясно какво значение има увеличаването на броя на работните места и намаляването на безработицата в общината.
Няма да допускам сделки, ограбващи Велинград. Изборът за кмет на Велинград е избор за добър ръководител, избор за съвестен и грижовен стопанин.
В моя живот съм доказал, че съм последователен, честен и отговорен.
Горд съм, че съм велинградчанин и знам, че заедно можем да продължим - честно и отговорно!
С уважение: Иван Лебанов

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола