Велинград - online - ПЪРВИТЕ КОМЕНТАРИ 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

ПЪРВИТЕ КОМЕНТАРИ
Публикувано 2015-11-04 10:12:04 от Темпо

Минути след като стана ясно, че ГЕРБ за първи път печели кметския пост в Община Велинград, потърсихме първите коментари на новия кмет Костадин Коев и на депутата и общински лидер на партията Димитър Гечев. Ето какво споделиха те за читателите на “Темпо”:

К. Коев: Ще започна с финансов и юридически одит на общината
- Г-н Коев, вашият предизборен лозунг беше “Време е”. За какво е време сега, след като спечелихте кметския пост?
- Време е за промяна в начина на управление на община Велинград. През цялата кампания говорихме за три основни неща: прозрачност, законност и диалог с хората. Време е общинските служители да работят в служба на обществеността, а не на кмета.
- Какви ще бъдат първите ви стъпки в управлението на общината?
- Първата стъпка ще бъде да се види състоянието на общината, така че ще започна с финансов и юридически одит.
- Как ще работите с новия Общински съвет, в който ГЕРБ има 10 от общо 29 съветници? - Ще търсим диалог с всички политически сили, които имат здрав разум и искат да работят за каузата Велинград, за да изградим здрав и работещ Общински съвет.

Д. Гечев: Обединихме екипа и работихме всички заедно
- Г-н Гечев, като общински председател на ГЕРБ очаквахте ли такива изборни резултати: 10 общински съветници, кмет на Община Велинград и кметове в голяма част от селата?
- Да! За съветници дори очаквах по-големи резултати, но попречи броят на невалидните бюлетини. Високите ни резултати се дължат на работата на целия екип на ГЕРБ, на факта, че обединихме екипа и работихме всички заедно. Предложихме нови лица, можеща и силна група кандидати и сега ще водим преговори в Общинския съвет. Резултатите за ГЕРБ в кметствата са такива, защото сме работили и сме помагали на хората в селата. Не сме го тиражирали, защото не е важно медийното показване, а мнението на хората за нас и на изборите те го показаха.

Ив. Лебанов: Не можем да се борим срещу партията на Властта
Вечерта на балотажа Иван Лебанов не дойде в щаба на БСП, а първият му коментар бе във фейсбук, където написа: “Искам да благодаря на хората със здрав разум, който ме подкрепиха. Поклон пред всички Вас! Не можем да се борим срещу партията на Властта! Но Вие, мои съграждани, можете да се борите срещу приватизацията на всичко общинско! Можете да се борите срещу изсичането на горите - каквито интереси има! Можете да бъдете едно достойно гражданско общество, застанете срещу мръсните, комерсиални и партийни цели! Избрахте си кой да Ви управлява! Избрахте си КМЕТА!”

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола