Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 03.11.15 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 03.11.15
Публикувано 2015-11-04 10:19:21 от Темпо

ФИНАНСИРАНЕ Община Велинград спечели проект “За по-добър живот” по Оперативна програма “Развитие на човешките ресурси”. Проектът се финансира с директна безвъзмездна помощ в размер на 499 572 лева.


КАТ От 1 ноември 2015 г. полицията започна акция “Зима”, чиято цел е да провери готовността на участниците в движението при зимни условия. За разлика от предишни подобни акции, сега няма гратисен период и санкциите ще се налагат на момента. В периода от 1 до 8 ноември ще бъде засилен контролът на велосипедистите и каруците, особено по отношение носенето на светлоотразителни жилетки. От 9 до 16 ноември ще се проверява спазването на правилата за движение от пешеходците. В рамките на кампанията 11 ноември е обявен за ден без загинали велосипедисти, 15 - ден без загинали пешеходци и 27 ноември - ден без загинали водачи и пътуващи в МПС. От КАТ ще раздават листовки със съвети за безопасно шофиране.

УЧЕБНИЦИ Директорът на СОУ “Св.св. Кирил и Методий” Ани Василева и помощник-директорът Лиляна Шаламанова взеха участие в международна конференция на тема “Учебникът в контекста на обществените очаквания и потребности”. Форумът бе организиран от издателствата “Анубис” и “Булвест 2000”, като в работата по актуалната тема се включиха и министърът на образованието проф. Т. Танев, зам.-министър В. Кастрева, председателят на СБУ Янка Такева, столичният кмет Йорданка Фандъкова, началници на РИО, университетски преподаватели и учители от цялата страна.

Х ФАКТОР Ваня Средкова, Наташа Златева и Сонай Юсеин - велинградското трио “Парадайс” преминаха успешно още един кръг от концертите на живо в телевизионното състезание “Х Фактор”. Нека наред с верните фенове и съученици в залата, да им дадем и нашата подкрепа вечерта на 3 ноември!

МОНОСПЕКТАКЪЛ На 2 ноември в салона на читалище “Отец Паисий-1893” актьорът Георги Мамалев представи пред велинградска публика своя моноспектакъл “Какво става”.

ИЗЛОЖБА Двама представители на Дружеството на пазарджишките художники показват свои творби във велинградската Художествена галерия. На втория етаж в Къщата на Цвета любителите на живописта могат да видят картини на Константин Анастасов и Стоян Димитров.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България