Велинград - online - Ученически компании с иновативни проекти 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Ученически компании с иновативни проекти
Публикувано 2015-11-17 08:33:58 от Темпо

За 12-ти пореден път и по вече създадена традиция точно на 11 ноември в СОУ “Васил Левски” официално бе открита дейността на две учебни ученически компании по програма “Джуниър Ачийвмънт” - “C.A.S.E” и “Star Light”.

Kомпанията “C.A.S.E” e абревиатура на “Care About Students’ Education” (“С грижа за ученическо образование”) и миналата година разработи специални калъфи за телефони - кейсове. А прeз годината учениците от XI клас ще насочат усилията си към създаване на устройство към смартфони, чрез което да се намалят вредните излъчвания.
Новата компания “Star Light” (“Звездна светлина”), създадена от ученици в десетите класове, ще работи върху нов продукт - чанти за смартфони с осветление и възможност да зареждат батерии чрез използването на слънчева енергия.
Двете компании направиха своите презентации и разказаха за дейността си, след което бяха подписани договор за сътрудничество между директора на училището Емил Моллов и президентите на компаниите.
В следващите дни за учениците от СОУ “Васил Левски” предстои поредица от събития и мероприятия, свързани с ученическите компании и с предприемачеството. Специална изложба е представена във фоайето на втория етаж, която съдържа изработени продукти от учениците по програмата “Джуниър Ачийвмънт” през последните 12 години и множеството награди, които са получили за тях. На дневен ред е и отбелязването на Световната седмица на предприемачеството от 16 до 22 ноември и участието в иновативен ученически лагер в Пазарджик.
Георги Дишлянов

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай