Велинград - online - Фондация Ротари проведе годишния си семинар във Велинград 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Фондация Ротари проведе годишния си семинар във Велинград
Публикувано 2015-11-17 08:44:47 от Темпо

Едно от мащабните събития на Ротари в България - годишният семинар на едноименната фондация, се проведе на 14 ноември в парк хотел “Олимп” във Велинград. Специален гост на събитието беше Усама Барбути, регионален координатор на Фондация Ротари за 20 държави и 9 дистрикта.

Гостите бяха топло приветствани от президента на клуба домакин Моника Писарева и от дистрикт гуверньора Нина Митева, която подчерта, че основната цел на Фондация Ротари е да променя човешки животи. В името на тази цел ще бъде създадена местна общност “Кадър”, в която ще влизат най-добрите експерти и професионалисти в дадена област и те ще подпомагат клубовете при изпълнение на проектите към фондацията.
Г-н Усама Барбути поздрави българските ротарианци за техните успешни проекти, включително Ротари клуб Велинград, който в момента работи по проект за обучение на готвачи и масажисти, съфинансиран от английски клуб и фондацията. Гостът напомни, че за фондация Ротари нищо не е толкова важно, колкото изкореняването на болестта полиомиелит - кауза, по която ротарианците работят от години. Радостната новина е, че битката с полиомиелита е пред своя успешен финал и само няколко крачки ни делят от свят без опасното заболяване.
В рамките на семинара бяха разгледани темите за глобалните и дистриктни грантове, стипендии и групи за професионално обучение, ротариански програми за мир, проведоха се и практически занимания.
Ден преди семинара Ротари клуб - Велинград проведе традиционната годишна среща с дистрикт гуверньора Нина Митева. Моника Писарева отчете работата на клуба, а г-жа Митева разказа за интересни инициативи на клубовете в България, които дадоха идеи за бъдещата работа и на местния клуб.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води