Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 17.11.15 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 17.11.15
Публикувано 2015-11-17 09:12:38 от Темпо

ВОДА И през изминалата седмица жителите на голяма част от кв. Каменица останаха без вода в продължение на няколко дни. Причината този път бе планова профилактика на дюкер “Чукура”, извършен от държавната фирма “Язовири и каскади”. Очаква се през новата седмица водоподаването да се нормализира.


НАП Офисът на Националната приходна агенция в Пазарджик има нов началник. Като изпълняващ длъжността поста зае Людмила Царкова, която работи в системата на данъчната администрация от 1993 г. Досегашният началник Петко Петков участва в местните избори и спечели кметско място в Брацигово.

СЧЕТОВОДИТЕЛИ От 23 до 27 ноември във Велинград ще се проведе национален счетоводен семинар. Счетоводители и експерти от цялата страна ще обсъдят промените в годишното счетоводно и данъчно приключване, здравното и социално осигуряване и ДДС. Домакин на семинара ще бъде хотел “Клептуза”.

РИОСВ Регионалната инспекция по околната среда и водите отчете 73 проверки в обекти от област Пазарджик през изминалия месец. Сред съставените актове е и този на софийска фирма, която стопанисва вилното селище “Ива” в Сърница. Фирмата е наказана заради заустване на отпадни води в язовир “Доспат” без разрешение.

ПОЕЗИЯ Велинградският Литературен кръг “Свободна мисъл” посвети поредната си среща на есента. Под мотото “Есенна поезия” творци от клуба споделиха свои нови стихове на 14 ноември в Художествената галерия.

СТИПЕНДИЯ Единадесетокласничката от СОУ “Св.св. Кирил и Методий” Виктория Белухова спечели една от стипендиите от IX национален конкурс “1000 стипендии”. Тя участва с есе в категория “Литература”, представи се успешно в кръга с интервютата и заслужи стипендия от 500 лева и кредит за закупуване на книги за 200 лева.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай