Велинград - online - Ангел Манолов начело на гражданско сдружение 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Ангел Манолов начело на гражданско сдружение
Публикувано 2015-11-24 09:50:40 от Темпо

С провеждането на учредително събрание на 18 ноември 2015 г., приемане на устав и избор на ръководство участвалата в изборите Местна коалиция “Бъдеще за община Велинград” официално стана сдружение с нестопанска цел със същото име.

С провеждането на учредително събрание на 18 ноември 2015 г., приемане на устав и избор на ръководство участвалата в изборите Местна коалиция “Бъдеще за община Велинград” официално стана сдружение с нестопанска цел със същото име.
Гражданското обединение си поставя цели в областта на социалния, икономическия и политическия живот в общината. Има идеята да бъде корективи на местната изпълнителна и законодателна власт, да критикува или да търси диалог по важни за обществеността теми и проекти, да дава гласност и да провокира обществени дебати по различни проблеми, а в същото време да подкрепя и сътрудничи при организрането и провеждането на всички добри за региона начинания. Като част от дейността на новата неправителствена организация е залегнало и формирането на консултански център за безплатни правни, икономически, социални и здравни услуги за хора в неравностойно социално положение. Сдружението ще участва в провеждане на дарителски акции, разработване и изпълнение на проекти.
Общото събрание на новото гражданско сдружение “Бъдеще за община Велинград” избра управителен съвет с председател Ангел Манолов и членове Дияна Кехайова - общински съветник, Петър Гърбев - икономист, д-р Ангел Мечев - лекар, Костадин Велев - икономист, Надежда Парпулова - икономист и специалист по европейски програми и проекти и Йордан Аршинков - адвокат.
Сдружението е отворено за нови членове, симпатизанти и съмишленици. Информация относно предстоящи събрания, проекти и инициативи организацията ще публикува на своя социален профил f Бъдеще за Община Велинград - гражданско обединение. Една от първите изяви на организацията е активното участие в събирането на подписката за национален референдум, организирана от “Шоуто на Слави”.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай