Велинград - online - Кметът Костадин Коев: Графикът за ремонта на булеварда е на кантар 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Кметът Костадин Коев: Графикът за ремонта на булеварда е на кантар
Публикувано 2015-11-24 09:55:53 от Темпо

Сред първите проблеми, с които се зае новият кмет на община Велинград Костадин Коев, е продължаващият ремонт на централния булевард “Съединение”. На 17 ноември в общината се състоя среща с представители на двете софийски фирмите, които спечелиха обществените поръчки: “ИСА 2000” за строително-ремонтните дейности по булеварда и прилежащите паркове и сдружение “Инфра Велинград” за реконструкцията на част от водпроводните клонове по булеварда. В срещата са участвали и представители на общинското дружество “ВКТВ”.

На сесията на 19 ноември кметът Костадин Коев информира общинските съветници, че графикът за рамонта на булеварда е на кантар. Според него има голяма вероятност проектът да приключи в срок, ако дейностите по ВиК успеят да бъдат финализирани в рамките на настоящата седмица. За да стане това, фирмите са поели ангажимент да извикат допълнителни екипи и да се работи усилено. Проблеми може да създадат очакваните дъждове и влошаване на времето, които започнаха със силния вятър в неделя, 22 ноември, повалил дървета по протежението на булеварда.
За да не се пречи на ремонтните дейности, е взето решение за временно затваряне на булевард “Съединение” в посока Каменица. В квартал Каменица старите бордюри по булеварда се сменят с нови, подчерта К. Коев.
Общината въведе временна организация на движението от 17 ноември до 18 декември 2015 г. и по посока Лъджене - Чепино. Затворени за движение са улиците от пресечката на ул. “8-ми март” с бул. “Съединение’’ по ул. “Н. Ихтимански’’ до площад “Македония‘’ и ул. “Д. Благоев’’ до кръстовището с ул. “Хр. Дрънков’’. Обходни маршрути са два: 1. От пресечката на бул. “Съединение” с ул. “8-ми март” и 2. От пресечката на ул. “Ленища” с бул. “Съединение” по ул. “Ленища” и ул. “Н. Вапцаров”. За безопасността на децата и всички участници на движението в района на СОУ “В. Левски” общината призова полицията да осигурява засилен контрол по ул.”Ленища” от началото до края на учебните занятия.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води