Велинград - online - Балът на спортистите търси нова форма 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Балът на спортистите търси нова форма
Публикувано 2015-12-01 09:19:33 от Темпо

Успехите на велинградските спортисти през отминаващата 2015 г. да бъдат представени и наградени по нов и по-атрактивен начин - около тази идея се обединиха ръководителите на спортните клубове, които общината покани на среща на 26 ноември.

Невена Шуманова, която отговаря за спорта в ОА, предложи спортните клубове да вземат решение дали да бъде направена класация на 10-те най-добри спортисти или да бъде организиран бал на спортистите. Мая Кондарева-Енчева, треньор в Клуба за спортни танци “Импулс”, изтъкна, че досегашната церемония не е достатъчно тържествена за спортистите, не се посещава от голям брой хора и по този начин наградените не чувстват достатъчно обществено признание. Според нея балът на спортистите трябва да стане много по-младежко тържество, с повече музика, с възможности спортистите от различните клубове да бъдат обединени. В същата посока бе и призивът на треньора на волейболния клуб Димитър Санкев, че спортистите имат нужда от повече изяви, от повече хора, които да чуят за техните успехи и че велинградските клубове създават национални състезатели. Треньорът на СК “Атлас” Тодор Гълев подчерта, че от години липсва регламент за определяне на най-добрите спортисти.
Решено бе на 17 декември да бъде организиран Бал на спортиста, за който общината ще избере подходящо заведение с диджей. За представянето на спортните успехи през 2015 г. ще се използва модерната технология на видео витрината пред читалище “Отец Паисий”, като всеки клуб ще предостави снимки и информация за своите най-добри състезатели. Вестник “Темпо” също ще се включи в широката разгласа на постиженията на велинградския спорт, като изразихме готовност да качим презентацията и на нашия сайт www.tempo.velingrad.com
Невена Шуманова съобщи пред ръководителите на спортните клубове, че се подготвя проект за наредба, която да регламентира разпределението на финансовите средсва от общината за клубовете. Преди внасянето на наредбата в Общинския съвет тя ще бъде представена и за по-широко обсъждане от клубовете и обществеността.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола