Велинград - online - Открий предприемача в себе си 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Открий предприемача в себе си
Публикувано 2015-12-01 09:22:49 от Темпо

На 20.11.2015 г. за втора поредна година учениците от начален етап на СОУ “Св. св. Кирил и Методий” Велинград участваха в Световната седмица по предприемачество на Джуниър Ачийвмънт за България под мотото “Открий предприемача в себе си” и организираха втори панаир от инициативата “Малките предприемачи в действие”. Това събитие съвпадна със Световния ден на детето.

Заедно с новите си партньори от ОУ “Проф. Ив. Батаклиев” и ОУ “Отец Паисий” Пазарджик събитието се превърна в неповторим празник. 75 деца твориха в четири станции: “Ръкотворко” с природни материали и бизнес консултант Даниела Цопанова; “Малките кулинари в действие” с бизнес консултант Тодорка Ланджова с даровете на есента изработиха плодови салати, сандвичи и какво ли още не; в станция “От нищо - нещо” работиха с рециклирани материали с бизнес консултант Елена Василева и в станция “Сръчно да творим” с бизнес консултант Ирина Балабанова с квилинг техника, декупаж, работа с прежди и др. създадоха изделия, които бяха впечатляващо изящни. Преживяванията и създадените изделия ще останат като начало на една творческа дейност по пътя на предприемачеството, с тръпката на нови приятели.
В откриването се включиха всички не само с мили думи за двата празника, но и с невероятния хит на Детската Евровизия “Детска планета”. Пресъздадената “Есен” с нейните весели плодчета бе част от празничното събитие. Тя се “сбогува“ доволна, като видя творенията на малките предприемачи.
Особен акцент в празника бе “Дървото на желанията”, на което всяко дете постави своето желание след приключване на работата си. Накрая красивите изложби на всяка станция, бяха обединили изделията, сръчността и невероятните мигове в доказване на тезата, че “Предприемачите не се раждат, те се създават!”
Гости на събитието бяха госпожа Н. Стефанова и В. Велева от Община Велинград, г-жа Даниела Кемчева - директор на ОУ “Проф. И. Батаклиев”, А. Белухова от Туристически информационен център, С. Ключкова от “Минерали М”, много учители и родители. Малките предприемачи получиха своите сертификати, заедно с бизнес консултантите, защото така повелява традицията.
Ако и вие сте се заинтригували от изделията на предприемачите във Втория панаир “Малките предприемачи в действие”, можете да посетите Туристическия център за бизнес и информация - Велинград и да се уверите.
СОУ “Св.св. Кирил и Методий”

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола