Велинград - online - ОУ ”Христо Ботев” посвети една седмица на бащите 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

ОУ ”Христо Ботев” посвети една седмица на бащите
Публикувано 2015-12-01 09:25:41 от Темпо

В Седмицата на бащата от 9 до 15 ноември ученици от първи клас изработиха заедно със своите бащи къщички за птици, венец от вратовръзки и красиво колие.
Учениците от втори клас се включиха с изложба от рисунки, апликации, интересни модели за украса, измайсторени с помощта на тате или дядо. Голямата изненада беше приготвен от най-добрия татко-кулинар вкусен кекс, от който те похапнаха с удоволствие.

Третокласниците посетиха цех за производство на хляб, където Георги Фендрин - баща на Антонио Фендрин, им показа пътя на хляба.Може би някои от учениците ще изберат тази професия. Накрая се насладиха на вкусна топла питка.
Учениците от IV “а“ клас приеха любезната покана на таткото Методи Ушев да посетят работното му място и да научат повече за неговата професия. В почивната станция на Българския спортен тотализатор, където работи кинезитерапевтът, децата разгледаха с интерес фитнес залата и центъра за рехабилитация. Научиха какво означава думата “кинезитерапия” и колко важно е да имат правилна стойка, за да се избегнат гръбначни изкривявания. Разбраха какво е приложението на сауната, тангенторната вана и масажното водно легло за подобряване здравето на човека. Емоции предизвика у децата демонстрираният върху ученик класически релаксиращ масаж, а най-голяма атракция беше фитнес залата, където изпробваха всеки един от уредите. Активното участие на бащите в живота на децата има важна роля за пълноценното развитие на всяко дете и затова благодарим на г-н Ушев за отделеното време и чудесната беседа и можем да кажем, че нашите татковци наистина са бащи за пример.
Футболни срещи между бащи и синове се проведоха в V”а” и седмите класове. А бащата на Марин Мариновски от V ”б” клас ни посети в часа на класа и изнесе урок на тема “Не на расизма!”
Учениците от VI “б”’ клас гостуваха в дома на Иван Гончев. Той им разказа за своята професия, за трудностите,които среща като дърводелец и за удоволетворението, което изпитва, когато от ръцете му излиза красив и полезен продукт. Посъветва децата да учат, да слушат и да се развиват. Да бъдат добри хора преди всичко. Срещата завърши с игра на футбол и голяма почерпка.
Осмокласници беседваха с г-н Цопанов и г-н Смардилов, които разказаха за своите професии.Учениците слушаха с интерес и участваха активно в беседата.
“Един баща държи ръката на детето си за кратко, но е в сърцето му завинаги. Благодаря ти, че те имам, татко!”, споделят учениците от IV ”б” клас и разкрасяват училищното фоайе с пъстра изложба.
ОУ ”Христо Ботев” Велинград

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води