Велинград - online - На среща с хотелиери кметът обяви: Общината ще създаде структура за туризма 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

На среща с хотелиери кметът обяви: Общината ще създаде структура за туризма
Публикувано 2015-12-01 09:56:46 от Темпо

На 25 ноември кметът на община Велинград Костадин Коев проведе среща с представители на туристическия бранш, в която участваха Валентина Димитрова и Иван Петров от “Вал Прим”, Васка Милушева от Гранд хотел “Велинград“ Васка Милушева, Ангел Манолов от Парк хотел “Олимп“ Ангел Манолов, Пеневска от “Роял Спа”,Ваня Минкова от УЦ на БСТ “Тото Шанс“ и Тилко Теофанов от хотел “България“.

Кметът К. Коев съобщи, че новоизбраното ръководство на общината има амбицията да превърне престоя в града в едно уютно пребиваване за туристите. Като начало общината ще създаде административна структура, занимаваща се с туризъм, тъй като досега такова звено не е съществувало, а основните приходи на общината се очертават все повече да са от туризъм.
Представителите на туристическия сектор предложиха примерен модел на работа, който да помогне осъществяване на тези цели: оптимизация на информацията за града - туристически информационен център, табели, маршрути, исторически места, светилища, ресторанти и т.н.
Срещата с хотелиерите бе по конкретна тема - подобряване на водоснабдяването и стопанисването на топлопровода за минерална вода “Чепино“ и помпената станция,чиято собственост бе прехвърлена от държавната фирма “СБР-НК” на Община Велинград. Притесненията на хотелиерите са свързани със зачестилите проблеми при водоползването заради амортизирани тръби, неправомерно включване и повреди в съоръженията. Те потърсиха съдействие за проверка на точността на контролните измервателни уреди на общински водопровод, реновиране на водопровода за минерална вода “Чепино” в частта от помпената станция до резервоар „Камена“, преглед и профилактика на цялата инфраструктура на съоръженията. Г-н Коев се ангажира с решаване на текущите проблеми на хотелите, съобщи общинският пресцентър.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай