Велинград - online - Ракитово с 3 зам.-кметове и над милион дълг 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Ракитово с 3 зам.-кметове и над милион дълг
Публикувано 2015-12-01 10:31:44 от Темпо

На 23 ноември новоизбраният кмет на община Ракитово Костадин Холянов представи екипа си. Първи заместник-кмет е инж. Стефка Попова, която е изпълнявала същата длъжност в Община Септември. В Ракитово тя ще отговаря за ресорите: финанси, икономика, строителство, стопански дейности, общинска собственост и европейски проекти. Втори заместник-кмет е Димитър Топалов от партия “Евророма”.
Негов ангажимент ще са социалните дейности, националните програми за заетост, безопасността на движението, обществен ред и сигурност и етническите въпроси. Трети заместник-кмет е Цанко Молов от ДПС, който ще се грижи за чистотата в общината, образованието, здравеопазването, спорта, културата и вероизповеданията.
Главен счетоводител на Община Ракитово ще продължи да бъде Марияна Допчева, а временно длъжността секретар на Община, до обявяването на конкурс, ще изпълнява Надка Тончева.
Новият екип започва работа при запорирани сметки от юли месец 2015 г., заради станалите медийно известни дела. Новото ръководство поема общината и с 1 016 000 лева в графа “Неразплатени разходи”.
На 26 ноември се проведе второто заседание на новия Общински съвет в Ракитово. То започна с полагането на клетва от Димитър Бекташев и Пламен Горумов, които влизат на местата на зам.- кметовете Димитър Топалов и Цанко Молов. Избрани бяха трима заместници на председателя на местния парламент Нина Димова от БСП: Иван Иванов от Екогласност, Димитър Бекташев от Евророма и Момчил Арнаудов от ДПС.
Определен бе заплатата на общинския кмет Костадин Холянов - 1550 лева и на кметовете на Костандово и Дорково - по 897 лв. Заплатата на председателя на Общинския съвет ще бъде в размер на 90% от тази на кмета на общината. Общинските съветници ще взимат месечно възнаграждение в размер на 70% от средната брутна работна заплата в Общинска администрация.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай