Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 01.12.15 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 01.12.15
Публикувано 2015-12-01 10:50:13 от Темпо

ВОДА И през изминалата седмица голяма част от велинградчани прекараха дни без вода. Към честите аварии по ВиК мрежата заради ремонта на бул. “Съединение” се прибави и тежка авария на водопровод “Клептуза”, заради която спря водата в части от Чепино и Лъджене. Проблемите и сроковете за ремонтите на булеварда бяха тема и на първата пресконференция на кмета Костадин Коев.


ПЪТ На 27 ноември започна работата на държавната приемателна комисия, която ще провери рехабилитацията на пътя Юндола - Якоруда - Разлог. Ремонтът на пътния участък вече приключи окончателно. В комисията участват експерти от Агенция “Пътна инфраструктура” и представители на общините, включително и на община Велинград.

УКРАСА От 9 декември Велинград ще има празнична украса, съобищха от общината. Досегашната украса вече е доста амортизирана и ще бъде подменена, за да има повече настроение за Коледа и Нова година за жителите и гостите на курорта.

ПРАЗНЕНСТВО На 3 декември международният ден на хората с увреждания ще бъде отбелязан и във Велинград. Двата съюза - “Зорница” и Съюзът на слепите ще празнуват заедно, като за тържеството в ресторант “Чинарите” ще помогнат общината и дарители.

НИКУЛДЕН С рибен курбан и тържествена служба на 6 декември ще бъде честван храмовият празник на параклиса “Свети Никола” над Велинград. Всяка година на Никулден, независимо от времето, в местността Никульова църква се събират десетки хора и се отслужва водосвет.

БАЛОВЕ Започнаха Коледните благотворителни балове. Вечерта на 29 ноември се проведе балът на Лайънс клуб - Велинград с участието на звездите на оперетата Катерина Тупарова и Александър Мутафчийски. Балът на Ротари клуб - Велинград, който и тази година ще събира средства за талантливите деца, ще се състои на 11 декември.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола