Велинград - online - Всеки трябва надежда да има 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Всеки трябва надежда да има
Публикувано 2015-12-08 10:17:50 от Темпо

Първо участие на сцена извън Дневния център за деца и младежи с увреждания “Надежда” - с това ще бъде запомнен 3 декември 2015 г. от родителите и гостите. Децата и техните ръководители се справиха с още едно предизвикателството, отбеляза директорката Вили Симеонова, а аплодисментите бяха отплата за техните усилия и достижения.

В международния ден на хората с увреждания Дневният център “Надежда” организира празненство в залата на Туристическия информационен център. Това бе поредна изява от програмата, с която центърът отбелязва своята 10-годишнина. Програмата започна през октомври 2015, а кулминацията ще бъде на 1 юни 2016 г.
Тържеството на 3 декември също имаше своята кулминация. След изпетите песни, драматизации и народни танци Веско просълзи присъстващите с известното стихотворение “Надежда за всички” на Джани Родари. Той живее в общинския Център за настаняване от семеен тип и ежедневно за него се грижат специалистите от Дневен център “Надежда”. Момчето мечтае да стане готвач, а съдбата му е илюстрация на стиховете “Всеки трябва надежда да има”.
Преди броени дни Дневен център “Надежда” се включи в изложбата, организирана от фондация “Жени - Човешки ресурси” във Военния клуб в София. Изработени от децата и младежите картини, предмети и сувенири могат да се видят и в подредената от тях изложба в ТИЦ - Велинград.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води