Велинград - online - БХРА отличи вила “Вучев” с наградата “Бутикова вила на 2015 г.” 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

БХРА отличи вила “Вучев” с наградата “Бутикова вила на 2015 г.”
Публикувано 2015-12-08 10:47:08 от Темпо

На 1 декември 2015 г. Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) на тържествена церемония в “София Хотел Балкан” връчи своите юбилейни 20-ти Годишни награди за професионални постижения в областта на хотелиерството, ресторантьорството и мениджмънта. От 1996 г. БХРА избира носителите на най-престижните и дългогодишни отличия в туризма, които са част от най-успешното предприемачество.

Сред гостите на официалната церемония присъстваха министърът на туризма Николина Ангелкова, народни представители, представители на общини, партньори на БХРА от туристически организации, партньори от бизнеса, водещи мениджъри и собственици в туризма, членове на асоциацията от цялата страна, представители на националните и регионалните средства за масова информация.
Управителният съвет на БХРА начело с Благой Рагин отличи с награди както утвърдени имена в туристическият бранш, така и иновативни концепции, туристически атракции и др. Постигнатите професионални успехи и положителни резултати допринасят за утвърждаването на положителния имидж на дестинация България.
Наградите бяха в 27 различни категории за хотели, ресторанти, общини, туристически атракции, партньори и др. За чест на Велинград и тази година сред отличените отново има туристически обект от СПА столицата на Балканите: в категорията “Бутикова вила на 2015 г.” наградата на БХРА спечели Вила “Вучев” Велинград. Ивайло Николов, изпълнителен директор на “Булрайзен“ ЕООД, получи ценното отличие от Слава Каличкова, член на КС на БХРА и Златко Златанов, заместник-председател на УС на БХРА и председател на Сдружението на хотелиерите и ресторантьорите във Велинград.
Вила “Вучев” е един от най-луксозните туристически обекти във Велинград, а наградата “Бутикова вила на 2015 г.” е заслужена с предлаганото на гостите изключително ниво на обслужване и качество.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай