Велинград - online - Ако до всяко добро същество застане поне още едно... 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Ако до всяко добро същество застане поне още едно...
Публикувано 2015-12-16 09:47:40 от Темпо

Кампанията в помощ на Васка Христозова, която се нуждае от средства за лечение, продължи с благотворителен концерт на 10 декември 2015 г. Събитието бе под наслов “Да отрониш сълза за човек в нужда”, а пълната зала на читалище “Отец Паисий-1893” доказа, че във Велинград има много хора, готови да помогнат. От екрана Васка разказа за своята мечта да стане от инвалидната количка и да се върне към нормалния живот, да бъде пълноценна майка и съпруга, да нарисува своите още по-красиви картини.

За осъществяването на тази мечта помогнаха с песните си Иванка Алексиева, Цветина Вачева и Венелин Каленов от музикална школа “Звънче” и Мариам Маврова, с танците си Георги Драев - Ивана Цвеева и Мирослав Бозев - Габриела Навякова от КСТ “Импулс”, с народни хора и танци Танцов клуб “Надежда” и детският фолклорен ансамбъл “Здравче-венче”. Всеки от участниците в концерта заслужава адмирации за проявената човещина и съчувствие и за дарения талант. Мажоретките към Представителния духов оркестър “Д. Мечев” раздадоха балони като червени сърца на публиката, а приятелките на Васка, които водиха концерта, припомниха “Ако до всяко добро същество застане поне още едно...”
Силата на доброто личи във факта, че благотворителният концерт събра сумата от 4539 лева. Заедно с направените до момента дарения и продажбата на картините, рисувани от Васка Христозова, събраната до момента сума е около 20 000 лева - половината от нужните за лечението. Благотворителните инициативи ще продължат, а всеки, който желае да дари, може да го направи и по чрез директно дарение на следната сметка: IBAN BG25RZBB91554093661619 с титуляр Васка Христозова. Банката е Райфайзенбанк АД София, BIC RZBBBGSF.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай