Велинград - online - Новата елха грейна вечерта на 11 декември 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Новата елха грейна вечерта на 11 декември
Публикувано 2015-12-16 09:50:10 от Темпо

Центърът на Велинград вече е празнично украсен за наближаващите празници Рождество Христово и Нова година. С тържество, което новото общинско ръководство смята да превърне традиция, вечерта на 11 декември бяха запалени светлините на новата елха на площад “Николай Гяуров”. От тази година вместо традиционната ела, дарявана от местните горски стопанства, на площада ще има изкуствена елха с височина 8 метра. С нова украса е и сцената на площада.

За да бъде коледната украса по-пищна, общината потърси съдействие от местните хотели. Отзоваха се хотел “Рич“, БЛЦ “Камена“, Гранд хотел “Велинград“ и фирма “Геобиб“ ЕООД. Те подпомогнаха с финансови и ресурсни средства инициативата, а със събраната парична сума е закупена и новата елха.
Запалването на светлините на елхата се превърна в празнично събитие, особено за децата. Хората, които се събраха около елхата заедно с Дядо Коледа и Снежанка, се заредиха с настроение с изпълненията на мажоретките към Представителния духов оркестър “Д. Мечев”, танцьорите от КСТ “Импулс” и певците от “Звънче”. Честта да запали светлините се падна на заместник-кмета Атанас Палигоров. Общинският пресцентър съобщи, че в плановете на общинското ръководство е поставянето на коледни дръвчета и в кварталите Чепино и Каменица. В навечерието на празниците ни очаква и поредица от концерти и други събития - виж КОЛЕДЕН АФИШ.
Ракитово също е в коледна премяна. Красивото живо дърво пред сградата на общината и тази година е с празнична украса, а светлините бяха запалени на 9 декември от заместник-кмета Цанко Молов. Коледният базар ще предложи идеи за подаръци от 17 до 19 декември включително. Започват и коледните концерти в читалище “Будилник”: на 18 декември ще танцуват децата от “Силивряк”, на 21 декември е големият концерт на всички читалищни състави, а на 22 декември празнично ще свири Градският духов оркестър.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води