Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 15.12.15 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 15.12.15
Публикувано 2015-12-16 10:02:27 от Темпо

ПАРИ Велинград се нареди сред 10-те общини, които в края на 2015 г. ще получат от държавата допълнителни средства в размер общо на 10.8 милиона лева. Парите са за социална инфраструктура, водопроводна и пътна мрежа. Точните разчети коя община колко пари получава ще станат ясни с очакваното постоновление на Министерския съвет.


ВЛАК Допълнителни влакове ще пътуват по теснопътната железопътна линия Септември - Добринище, съобщи БДЖ. От гара Септември ще заминава влак в 16:50 ч., който ще пристига в Добринище в 21:55 ч. От гара Добринище влакът ще тръгва в 18:50 ч. и ще пристига в Септември в 23:25 ч. Новото разписание е в сила от 13 декември 2015 г.

ТРАПЕЗАРИЯ От 4 януари до 30 април 2016 г. във Велинград ще работи обществена трапезария за най-уязвимите групи от населението. Услугата отново се предоставя по проект на Министерството на труда и социалната политика. Нуждаещите се могат да подават молби в общината до 17 декември 2015 г. включително.

ФОРУМ На 11 и 12 декември кметът на Община Велинград Костадин Коев взе участие в дискусионен форум “Общините през програмния период 2014 - 2020 година”. Във форума се включиха министри, депутати, представители на ЕС и кметове от цялата страна. Вечерта на 11 декември се проведе и среща на Националното сдружение на общините в Република България.

ПОРЪЧКА Община Ракитово обяви обществена поръчка за доставка на хранителни продукти за детските градини, млечната духня и ЦУДС. Откритият конкурс е насрочен за 6 януари 2016 г. Прогнозната стойност на поръчката е 223 455 лева за период от 12 месеца.

ОТЧЕТ В 14 часа на 16 декември Община Велинград ще представи отчет за изпълнението на бюджета за 2014 година. Публичното обсъждане ще се състои в голямата зала на общината, а гражданите могат да се запознаят предварително с отчета в кабинет 4.

БЧК Местната организация на Българския червен кръст (БЧК) в Ракитово проведе отчетно събрание на 9 декември 2015 г. Сред гостите беше д-р Елена Петрова, председател на Областния съвет на БЧК. Отчет за дейността на БЧК - Ракитово през изминалата година направи председателката Елена Димова.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води