Велинград - online - Училище се включи в националната седмица на четенето 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Училище се включи в националната седмица на четенето
Публикувано 2015-12-22 09:28:50 от Темпо

Национална седмица на четенето в нашето училище започна на 7 и продължи до 12 декември, в изпълнение на националния план Министерството на образованието и науката.
Учениците от II "a" клас с класен ръководител г-жа Узунова и възпитател г-жа Георгиева четоха и разказваха приказки с нашия специален гост Цецка Балтаджиева - баба на ученика Благовест Балтаджиев.
Учениците от I “б” клас се включиха в инициативата “С баба приказки четем” и поканиха г-жа Станчева - баба на Димитър Мартинов. Учениците от II "а" клас с класен р-л г-жа Гугалова посегифа своите малки приятели от I "б" клас с класен р-л г-жа Захова и представиха любими приказни герои с помощта на литературни гатанки. На свой ред първокласниците обогатиха класната библиотека на по-големите си приятели с книга за приключенията на Хайди. Във II ”б” клас се организира състезание за най-добър четец. Третокласници посетиха читалнята към кварталната библиотека и участваха в Маратон на четенето. Учениците от IV ”а” и “б” класове посетиха библиотеката към НЧ ”Васил Левски-1904”.Запознаха се със споделени в интернет мнения на техни връстници за удоволствието и ползата от четенето. Цветелина Бозева представи “Вълшебна приказка” от личното си творчество.
Петокласници се запознаха с любимите си книги в час на класа. Учениците от шести клас проведоха състезание за най-бързо четене на непознат текст, редактираха грешки и направиха кратка диктовка от любимата на повечето книга “Дневникът на един дръндьо в плен на снега” от Джеф Кини. Седмокласници също проведоха състезание за най-бързо четене на непознат текст и подариха любимите си детски книжки на третокласници. Учениците от осми клас посетиха библиотеката в кв. Каменица. Запознаха се с различните отдели и четоха откъси от “Крадецът на праскови”.
Тези инициативи представляват още една стъпка за възпитаване на интерес към хубавата книга и това е само началото на голямото четене.
ОУ ”Хр. Ботев” Велинград

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай