Велинград - online - На Коледа заедно направиха чудеса 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

На Коледа заедно направиха чудеса
Публикувано 2015-12-22 18:15:30 от Темпо

Истински спектакъл сътвориха възпитаниците на школите в Обединения детски комлекс (ОДК) - Велинград. Техният концерт на 19 декември в залата на НЧ “Отец Паисий-1893” показа как музиканти, певци, танцьори и артисти могат не просто да изпълнят своята част от програмата, а да обединят талантите си и заедно да подарят на публиката едно празнично и хубаво изживяване в навечерието на Рождество Христово и Нова година.

В самото начало на концерта пожелания към участниците отправи кметът Костадин Коев. Нетърпеливите зрители бяха препълнили салона, мнозина бяха правостоящи, но останаха до края на концерта, защото наистина имаше какво да се види.
Коледа е красота - тя грееше на прекрасно украсената от екипа на ОДК сцена. Коледа е музика - изпълнена от трио “Парадайс”, Мариам Маврова, вокална група “Звънче”, саксофонисът Александър Прегьов. Коледа е танц - в неговия ритъм завъртяха залата двойките и танцовите формации на КСТ “Импулс” и ОУ “Неофит Рилски”. Коледа е настроение - с остроумие, усмивка и закачка го създадоха актьорите от театралната школа. Коледа е там, където са нашите дом и традиции - почувствахме корените си с фолклорния ансамбъл Здравче-венче”.
На финала директорката на ОДК Марияна Зинкова благодари на всички талантливи деца и младежи от Велинград и на техните ръководители: треньорите на “Импулс” Петър Милчев, Мая Кондарева-Енчева и Олга Иванова, ръководителите на “Звънче” Йорданка и Иван Казалиеви, на театралната школа Иванка Дебелушина, на танцовата формация към ОУ “Н. Рилски” Оля Билярова, на Представителния детско-юношески фолклорен ансамбъл “Здравче-венче” Бойка Радивоева-Гончева, Мая Ангелова и Иван Иванов. От тяхно име благодарност към г-жа Зинкова отправи П. Милчев.
Коледа е и още нещо - общото усещане за празник, което в тази декемврийска вечер изпитаха и участниците, и зрителите.
Елена Баева

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води