Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 22.12.15 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 22.12.15
Публикувано 2015-12-22 18:35:17 от Темпо

ТОК От “ЕВН” съобщиха, че ще отчитат ел. енергията и през неработните празнични дни по редовен месечен график. Ако клиентите отсъстват и няма достъп до техните електромери, дружеството ще оставя съобщение за уговаряне на посещение в определен ден и час. От “ЕВН” напомнят, че заради поредицата от празници декември е месец с повишена консумация на ел. енергия, а това води и до по-високи сметки.


ТРАНСФЕРИ В Дръжавен вестник бе обнародвано постановлението на Министерския съвет, с което в края на 2015 г. Община Велинград получава 925 900 лева за реконструкция и рехабилитация на ВиК мрежа, ремонт и възстановяване на общинска пътна мрежа, ремонт на детски градини, благоустройство, отчуждителни мероприятия и проектиране. Общините ще получат трансфери и по различни образователни програми: за безплатен превоз на ученици Велинград взима допълнителни 16 906 лева, Ракитово - 694, а Сърница 4 064 лева; за целодневно обучение държавата отпуска 544 лева на Велинград, 364 на Сърница и 11 825 на Ракитово; за оптимизация на учиищната мрежа Велинград получава 8598, а Ракитово 15 210 лева.

ПРОЕКТИ На 18 декември в МТСП кметът на община Велинград Костадин Коев подписа договор по проекта “За по-добър живот“, който предлага социалните услуги социален асистент и социален помощник. Очакава се проектът да стартира през януари или февруари 2016 г. По схемата “Независим живот” проект на стойност 500 000 лева подписа и кметът на Сърница Неби Бозов.

МАРИХУАНА Полицията проведе акция, при която на улица в Костандово с 6 пликчета марихуана е задържан 18-годишният А. К. При проверка в помещение за дърва в къщата на 23-годишния С. К. в Костандово са намерени още 6 пликчета със същата дрога. Във Велинград е открито неголямо количество марихуана в лек автомобил “Фоксваген”, управляван от 26-годишния П. Б. Дрогата е иззета, тримата нарушители са задържани за 24 часа в ареста и срещу тях са образувани бързи полицейски производства.

От редакцията: Следващият брой на "Темпо" ще излезе на 5 януари 2016 г. Весели празници на всички!

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води