Велинград - online - Още подкрепа за Васка 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Още подкрепа за Васка
Публикувано 2016-01-05 10:07:03 от Темпо

В навечерието Бъдни вечер и на Рождество Христово (23 декември) в залата на ОНЧ “Св. св. Кирил и Методий-1905” в кв. Чепино се проведе благотворителен концерт. Поводът бяха не само Рождественските празници, но и кампанията в помощ на Васка Христозова, която се нуждае от средства за лечение в чужбина. Събитието бе под наслов “Да отрониш сълза за човек в нужда”, а пълната зала на читалището показа, че има хора, които са готови да помогнат. Сред присъстващите бяха кметът Костадин Коев и зам.-кметът Атанас Палигоров.

Групите и съставите към Представителния фолклорен ансамбъл за народни песни и танци “Чепино” предложиха своята програма, а в концерта взе участие и групата за популярни песни “Велина” към НЧ “Отец Паисий-1893” в кв. Лъджене. Повече от час музиканти, танцьори, певици и певци показаха своите умения, разкривайки красотата на българския фолклор, като дадоха принос за благотворителната кауза. От билетите за вход и от дарения беше събрана сума от 500 лева, която ще бъде предоставена на Васка.
На 30 декември се осъществи и друга инициатива - представяне на театралната постановка “Безумна фамилия” от самодейците към НЧ “Отец Паисий-1893” и са събрани още 2000 лв. Следва изпращане на писмо до Гала и предаването “На кафе”, след което е излъчен репортаж с Васка. Идват още средства и от картините на Васка, които продават. От всичко това се събират около 30 000 лв досега, а предстои подготовката на още един концерт за Васка през януари 2016 г.
Кампанията за осигуряване на средства от хора, готови да помогнат, (за лечението са нужни 50 000 лв) продължава, а за целта има открита и банкова сметка IBAN BG25RZBB91554093661619 с титуляр Васка Христозова. Банката е Райфайзенбанк АД София, BIC RZBBBGSF.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България