Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 05.01.16 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 05.01.16
Публикувано 2016-01-05 10:29:39 от Темпо

ХРАНИ За първи път Община Велинград обявява обществена поръчка за доставка на хранителни продукти за детските и социални заведения не за 12, а за 36 месеца. Откритият конкурс за избор на фирма изпълнител на поръчката е насрочен за 9 февруари 2016 г. Хранителните продукти са разпределени в 11 обособени позиции, като общата прогнозна стойност за целия 3-годишен период е 1 316 193 лева.


ЙОРДАНОВДЕН На 6 януари - Богоявление или Йордановден, във Велинград ще се спази традицията и кръстът ще бъде хвърлен в трите квартала: на плаж “Терма” в Каменица, на Централния плаж в Лъджене и на Клептуза в Чепино. Ритуалите са с начало час около 11 часа.

ПЛАЩАНЕ Общинският съвет упълномощи кмета К. Коев да подпише запис на заповед за сумата от 1 681 311 лева в полза на управляващия орган на Оперативна програма “Регионално развитие”. Плащането е по приключилия в края на 2015 г. проект “Зелена и достъпна градска среда” за ремонта на бул. “Съединение”.

ДПС След свалянето на Лютви Местан от председателския пост в ДПС народната представителка Марияна Георгиева, избрана от нашия многомандатен район, обяви решението си, че ще следва г-н Местан. Това означава, че М. Георгиева ще напусне парламентарната група на ДПС и ще стане независим депутат, а ДПС за първи път ще остане без представител от Пазарджишкия избирателен район.

КОМИСИЯ На 22 декември държавна приемателна комисия извърши оглед на реконструираната водопроводна мрежа по бул. “Съединение” и ул. “Кирил и Методий” във Велинград. Комисията е приела обекта, изпълнен от “Инфра-София”.

ПОРЪЧКИ В края на 2015 г. Община Велинград сключи два договора без обявление по вече започнати обществени поръчки, по които се налагат допълнителни строително-ремонтни дейности. С фирма “ТИПС” ООД, която работи по поръчка за подпорна стена на ул. “Сютка” във Велинград и още 2 позиции, е подписан допълнителен договор за 5 614 лева. Допълнителното споразумение с “Пътстрой” - Пазарджик е на стойност 30 100 лева. Фирмата изпълнява обществена поръчка за ремонт на улична и пътна мрежа за 1 199 585 лева.

ВЪГЛИЩА Община Ракитово ще отоплява детските градини, общинските дневни центрове и административната сграда с донбаски въглища и пелети. По процедурата договаряне без обявление общината е сключила договор с борсов посредник “Мирикал” ЕООД - София с управител Румен Коцев. Предвидените за едногодишен период доставки са за 118 тона донбаски въглища и 45 тона пелети. С част от пелетите ще се отоплява и църкавата “Св. вмчца Неделя” в Ракитово.

КОМИСИЯ Националният компенсаторен жилищен фонд към Министерския съвет утвърди състава на местната комисия в община Велинград. Тя ще се състои от петима членове с председател зам.-кмета Атанас Палигоров.

СЪД Пазарджишкият административен съд отмени заповед на началника на РДСНК - Южен Централен район за премахване на незаконен строеж, изграден от “Терма Вел” в общински парцел в кв. Каменица - тръба с диаметър 100 метра в коритото на дере Власа между мостовете на бул. “Съединение” и ул. “Йорданка Чанкова”. По искова молба на дружеството съдът отменя заповедта на РДНСК, но това решение подлежи на обжалване пред ВАС.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води