Велинград - online - В читателския ТОП 10 за 2015 г. на нашия сайт 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

В читателския ТОП 10 за 2015 г. на нашия сайт
Публикувано 2016-01-12 10:49:53 от Темпо

По традиция в началото на новата година публикуваме класацията за 10-те статии, които имат най-голям брой прочити на нашия сайт www.tempo.velingrad.com. Ето как изглежда читателският ТОП 10 за 2015 година:

Въпреки че 2015 беше година на избори за кметове и общински съветници и очаквано 6 от 10-те най-четени статии са свързани с местния вот. Но на първо място в класацията читателите на нашия сайт поставят статията “Комисията обяви 13 от ДС”. Тя е публикувана през месец май и дава информация за бивши сътрудници на Държавна сигурност от общините Велинград и Ракитово. Статията има 1331 прочита - кой казва, че ДС е тема, която вече отдавна не вълнува българското общество?
С 1313 прочита на второ място се нарежда публикацията със заглавие “Възмутени сме от името на ресторант “Гол баджак”. Автори са ученици от СОУ “Васил Левски”, които питат къде са компетентните органи и защо си затварят очите. За съжаление, позицията на младите хора не успя да предизвика никакви действия или отговор от страна на визираните в статията общински служби и комисии по култура. Дали сме прави, когато обвиняваме младите в апатия и безразличие или точно обратното - ние възрастните и особено тези с власт не се вслушваме в гласа на тези, за които казваме, че са бъдещето на нашия град и държава?
Материали по темата местни избори се нареждат на следващите две места в ТОП 10. Най-голям читателски интерес са предизвикали резултатите след първия тур на изборите, когато се стигна до “Балотаж на кантар” между Иван Лебанов и Костадин Коев. Броят на “Темпо” с това водещо заглавие бе и най-тиражният за 2015 г.
1219 читатели са прочели статията “9 кандидати се борят за 1 място в Общинския съвет”, в която “Темпо” събра всички листи и имена на кандидати за общински съветници. Вярваме, че по този начин осигурихме пълна и точна информация, за да могат жителите на община Велинград да направят своя избор.
Веднага след това, на пето място с 1214 прочита, е интервюто с младия икономист Николай Ников. През януари 2015 г. той заяви пред “Темпо”: “Кой друг - ако не аз, кога - ако не сега” и така обяви своята кандидатура за кмет на Община Велинград. Така годината започна с изненада за местния политически елит, но в крайна сметка Николай Ников реши да не участва в кметската битка през есента на същата година.
На шеста позиция се нарежда още едно интервю. То е със заглавие “Велинград има нужда от промяна” и е първото, с което настоящият кмет Костадин Коев се представи пред нашите читатели на старта на своята предизборна кампания. На осмо място в ТОП 10 е неговото обръщение в самия край на кампанията, в което подкрепа за кандидатурата на г-н Коев заявяват и известни велинградчани.
Сред най-четените статии през 2015 г. е и “Волфрамов апокалипсис за велинградски регион” на инж. Емил Вълков - един от най-активните автори по темата за откриването на волфрамова мина в района на Кръстава, а също и активен член на Гражданската инициатива “За запазване на община Велинград като екологично чист регион без рудодобив”. В специално създадената рубрика “ГЛЕДНИ ТОЧКИ ЗА И ПРОТИВ РУДОДОБИВА” “Темпо” публикува различни мнения по проблема през цялата 2015 г., но точно тази статия предизвика най-голям интерес.
1058 читатели на нашия сайта са прочели материала в памет на Иван Тричков - дългогодишен учител, училищен директор и читалищен деец. Това също е знак за голямото уважение към направеното от него за образованието и културата в нашия град.
Читателският ТОП 10 завършва с още една статия на изборна тема: “ГЕРБ влиза в кметската битка, АБВ даде заден ход”. 1047 прочита потвърждават големия обществен интерес кой ще бъде кандидатът за кмет на ГЕРБ за община Велинград.

ТОП 10 на най-четените статии в сайта на “Темпо” през 2015 г.
1. Комисията обяви 13 от ДС 1331 2. Възмутени сме от името на ресторант “Гол баджак” 1313 3. Балотаж на кантар 1228
4. 9 кандидати се борят за 1 място в Общински съвет 1219
5. Николай Ников: Кой друг - ако не аз, кога - ако не сега 1214
6. Община Велинград има нужда от промяна 1123
7. ГЛЕДНИ ТОЧКИ: Волфрамов апокалипсис за велинградски регион 1081
8. Обръщение на д-р Костадин Коев кандидат за кмет на Община Велинград от ПП ГЕРБ 1061
9. IN MEMORIAM Почина Иван Тричков - един от стожерите на образованието и културата 1058
10. ГЕРБ влиза в кметската битка, АБВ даде заден ход 1047

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай