Велинград - online - Откриха нов ресурсен кабинет за деца със СОП 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Откриха нов ресурсен кабинет за деца със СОП
Публикувано 2016-01-19 09:43:33 от Темпо

На 14 януари в ЦДГ “Детски рай” във Велинград бе открит рeсурсен кабинет за работа с деца със специални образователни потребности (СОП). Лентата прерязаха директорката на детската градина Маргарита Узунова и заместник-кметът на Община Велинград Сергей Кичиков.

Ресурсният кабинет е обзаведен в рамките на проект, по който работят ЦДГ “Детски рай” и Помощното училище “Драга Манчов”. Сред задачите на проекта е и създаването на стратегия за обучение, социализация и възпитание на децата със СОП. Г-жа Узунова заяви, че новият кабинет е една от стъпките за изграждане на подкрепяща среда и ще помогне на децата да се приобщят и интегрират. Тя подчерта, че партньорството между детската градина, помощното училище и училищното настоятелство на ПУ “Др. Манчов” показва, че има хора, които мислят за тези деца и работят, за да се чувстват те обичани.
Г-н Кичиков поздрави целия екип, осъществил проекта и пожела още успехи по нови проекти за деца със СОП. Той каза, че новият екип на ОА разчита на професионалистите в тази област за изготвяне на стратегията.
Поздравления и подаръци поднесоха директорките на Дневния център за деца и младежи с увреждания В. Симеонова и на ПУ “Др. Манчов” Елена Канлиева, която изтъкна, че новият ресурсен кабинет се открива в много подходящ момент - приемането на новия закон за предучилищно и училищно образование. Празненството завърши с поздрав, подготвен от децата от група “Звездичка”.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води