Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 19.01.16 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 19.01.16
Публикувано 2016-01-19 10:16:02 от Темпо

СНЯГ Ден след Световния ден на снега 16 януари снежна покривка от 35-40 сантиметра затрупа Велинград. Техниката на “Еко Титан” разчисти централните улици на курорта, а по-малките улички останаха под сняг и на места под паднали дървета. Обилният снеговалеж предизвика спиране на тока в селища от общината. Но донесе и удоволствия като пързалки и снежни човеци, на които се наслаждаваме само през зимата.


БАБИНДЕН Известният като “Гласът на Родопите” народен певец Николай Славеев ще пее за велинградските баби и бабинчета на 21 януари. Традиционният ритуал “Даване име на дете” тази година ще започне в 10.30 часа във фоайето на общината, където празнуващите ще бъдат приветствани от кмета Костадин Коев и ансамбъл “Чепино”. В 11 часа празникът се пренася на централния площад. Ще бъдат връчени наградите за най-добър акушер-гинеколог на България и на Велинград за 2015 г. В програмата ще участват ансамбъл “Драгиново” и Николай Славеев.

СЪВЕТНИК Общинската избирателна комисия - Велинград взе решение, с което прекрати правомощията на д-р Жеко Чешмеджиев като общински съветник. Причината е, че той бе избран за управител на общинската болница и не може да съвместява двете длъжности. С решение на ОИК освободеното съветническо място в групата на ГЕРБ ще заеме Георги Мяшков, след като положи клетва на следващото заседание на Общинския съвет.

ЩАНД И тази година Община Велинград получи покана да участва на официалния щанд на Министерството на туризма на международната туристическа борса “Ваканция и СПА Експо” от 11 до 14 февруари в София. Поканата към СПА столицата на България и на Балканите е едновременно престижна и спестяваща разходи за наемане на отделен щанд. През 2015 г. Велинград не участва на борсата, така че сега се обмислят варианти за по-силно присъствие.

КУВЕЙТ На 22 януари се очаква посещение във Велинград да направи извънредният и пълномощен посланик на Кувей в България Н. Пр. Якуб Алатики. В програмата на визитата е предвидена среща с кмета на общината Костадин Коев.

ВиК На 12 януари в община Ракитово се проведе среща с експерти от Областната управа, посветена на предстоящата реформа във ВиК сектора. Реформата предвижда окрупняване на ВиК дружествата в едно за цялата област, което ще доведе до редица промени, включително и на цената на водата в отделните общини и селища.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води