Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 26.01.16 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 26.01.16
Публикувано 2016-01-26 10:55:58 от Темпо

“СИП” Общинското предприятие “Спортни имоти и пазари” (“СИП”) има нов директор. На поста със заповед на кмета Костадин Коев е назначен Борис Станудин. Досегашният титуляр на длъжността Атанаска Хрисчева ще работи в администрацията на общинското дружество “ВКТВ”.


СЕСИЯ Редовното заседание на Общински съвет - Велинград за месеца е насрочено за 28 януари 2016 г. Съветниците ще вземат решения по повече от 40 точки, сред които са приемането на общинския бюджет и програмата за капиталови разходи за 2016 г., приемането на стратегия и програма за управлението на общинската собственост, изменения в Наредба 1 за обществения ред и в Наредбата за местните такси.

ДЕТСКИ Дирекция "Социално подпомагане" Велинград съобщават, че всички майки, които получават детски добавки за деца и са подали молби в периода от 1 март 2015 г. до 28 юли 2015 г. е необходимо да подадат декларации за промяна в обстоятелствата. До 31.01.2016 г. декларации трябва да подадат лицата и семействата, които са подали молби през м. март 2015 г.; до 29.02.2016 г. - подалите молби през м. април и м. май 2015 г.; до 31.03.2016 г. - подалите молби през м. юни и м. юли 2015 г. На лицата и семействата, които не подадат декларация, ще бъдат спирани семейните помощи за деца.

МЮТФИЯ На 24 януари в София се състоя национална мюсюлманска конференция. Кандидатурата за поста главен мюфтия бе само една и делегатите преизбраха Мустафа Хаджи, който е родом от Драгиново. Споровете около законността на ръководството на Главното мюфтийство и провежданите национални конференции са от години и все още не са приключили.

ГОРИ Районната дирекция по горите - Пазарджик обяви, че започва срещи с представители на общините във връзка с опазването на общинските горите. Ще се обсъдят горскостопанските планове, които някои общини като Ракитово, Панагюрище, Стрелча и Брацигово вече са изработили, а в други като Велинград са в процес на изработване. От РДГ искат общините да засилят контрола по опазване на общинските гори, защото по закон собственикът трябва да извършва опазването на горските територии за негова сметка.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води