Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 16.02.16 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 16.02.16
Публикувано 2016-02-16 09:46:30 от Темпо

ПТП Областната дирекция на МВР - Пазарджик отчете, че през 2015 г. на територията на областта са регистрирани общо1098 пътнотранспортни произшествия. 232 от пътните инциденти са тежки, с 29 загинали и 271 ранени участници в движението. В сравнение с 2014 г. се отчита увеличение броя на загиналите при инциденти на пътя с 12 души. Увеличени са също общият брой на пътнотранспортните произшествия със 108 и броят на ранените участници в движението с 42 човека.


ТУРИЗЪМ Готов е Правилникът за дейността на новия Консултативен съвет по туризъм в община Велинград. Съветът ще има утвърден от кмета председател и по равен брой представители на Общинска администрация и на туристическия бранш, като условието е последните да бъдат вписани в Националния туристически регистър. Общината е разработила и правилник за Общинска експертна комисия за категоризация на туристическите обекти. Очаква се двата правилника да бъдат утвърдени на февруарската сесия на местния парламент.

ВЛЮБЕНИ Специално за деня на влюбените 14 февруари пред сградата на община Велинград бе украсено дърво с червени сърца. “Дървото на любовта” е идея, осъществена от екипа на Общинския детски комплекс.

КУРБАН На 11 февруари параклисът “Свети Власий” в кв. Каменица отпразнува своя храмов ден с тържествена църковна служба, водена от отец Антон и с участието на църковния хор. След това бе раздаден курбан за здраве и благоденствие.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай