Велинград - online - ПОЩА: Одисея с калпави ВиК ремонти 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

ПОЩА: Одисея с калпави ВиК ремонти
Публикувано 2016-02-23 09:12:30 от Темпо

Живея на ул. “Йорданка Чанкова” в кв.Каменица. Бих предложил на някой от техническа служба на общината или дружеството “ВКТВ” да минат някой път по нея и да видят това, което живущите и преминаващите по нея виждат и се възмущават ежедневно от състоянието на улицата вследствие на калпавите ремонти, извършвани от “ВКТВ”.

Улицата бе изцяло асфалтирана преди 7-8 години, но сега прилича на разоран терен. Непрекъснато стават аварии във водопровода и се налага по няколко пъти годишно някъде да се копае и да се ремонтират остарелите етернитови тръби. Ремонтната бригада обикновено се отзовава бързо. Но дотук свършва добрата част на одисеята. Одисея, защото след това месеци участъкът остава като един набързо засипан изкоп. Калта се разнася надълго след изкопа. Навсякъде се правят ремонти по ВиК мрежите, но никъде по този кален начин - изгребва се калта, засипва се с чакъл, оставя се само няколко дни да се слегне и след валиране се асфалтира. И, разбира се, се почиства. Освен мръсотия и прахоляк, след като калта изсъхне, участъкът е опасен и за движението на автомобилите, особено в дъждовно време.
Фрапираща е гледката пред къщи с номера 24 и 26, където аварии стават вече 3-4 пъти. Полагният асфалт е с много тънък слой и не е нивелиран с пътната настилка. Не е чудно защо фирмата е задлъжняла повече от милион лева и дано със смяната на директора и нещата се пооправят. Да оставим настрана, че това се вижда и от гостите на курорта - улицата е една от централните в квартала и води до каменската баня.
Христо Бозев

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола