Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 23.02.16 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com

Продава /наем офиси

Даралl EООД


За Велинград
· Начало
· История
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Tuesday, October 16
· Успехи на младата плувна смяна на ПК “Белмекен”
· Още една стъпка към бъдещето
Tuesday, October 09
· СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 09.10.18
· Общината ще се отоплява на пелети
· Кметът прави срещи в трите квартала
· ПРАВО НА ОТГОВОР: Полагаме максимални усилия за решаване на натрупаните проблеми
· Депутати от БСП представиха Визия за България
· Ремонтите за нова визия в Каменица – до Коледа
· Поръчката за нов скенер започва от начало
· В памет на героите от Балканската война
· След съдебно решение вписаха новото ръководство на НЧ “Отец Паисий-1893”
· Предизвикателството „Камино”
· ЦСОП – Велинград - една година по-късно
· Отсечените дървета заслужават втори шанс
· Малки обяви: 09.10.18
· Творческият сезон започна с награди
· Читалището – място за среща на пазители и традиции
· Обичам те, Велинград!
· ПГИТ “Ал. Константинов” стана училище-посланик на ЕП
· “Атлас” спечели пълен комплект медали за Купа “Велинград”

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 23.02.16
Публикувано 2016-02-23 09:28:25 от Темпо

КОМИТИ Преди дни във Велинград беше създаден местен клуб към Националното дружество “Традиция”. Велинградският клуб ще носи името “Родопчани”. Първата проява, в която неговите членове се включиха, беше отбелязването на 143 години от гибелта на Васил Левски пред паметната плоча на героя в кв. Каменица.


СЕСИЯ 72 точки фигурират в дневния ред на сесията на Общински съвет - Велинград, насрочена за 25 февруари 2016 г. Сред тях е закриването на общинското предприятие “Туристически информационен център” и вливането му в “Спортни имоти и пазари”. Предстои приемане на правилници за дейността на Консултативния съвет по туризъм и на Общинската експертна комисия за категоризация на туристическите обекти. Ще бъде разгледан доклад за състоянието на водопреносната мрежа за минерална вода, броя на ползвателите и сумите от такси за водоползване, постъпили в общинския бюджет.

ОБСЛЕДВАНЕ Община Велинград обяви обществена поръчка за архитектурно заснемане, обследване на енергийната ефективност и съставяне на технически паспорти на различни видове сгради - за обществено обслужване, жилищни, училища и детска градини. Прогнозната стойност на обществената поръчка е 350 000 лева, като максимално допустимата стойност е 7 лева за кв.м. при прогнозен обем от 50 000 кв.м. Общината предвижда да сключи рамково споразумение с максимум 3 участници, за срок от 4 години. Финансирането е осигурени по Оперативна програма “Региони в растеж” и по Програмата за развитие на селските райони. Откритият конкурс ще се проведе на 17 март 2016 г.

ЕЛ. ЕНЕРГИЯ С процедура на обществена поръчка Община Ракитово търси лицензиран доставчик на електрическа енергия. Прогнозната стойност на поръчката е 94 000 лева за 12 месеца, като с ел. енергията се захранват всички обекти, собственост на общината. Поръчката не се финансира от фондове на ЕС, а конкурсът е на 23 март 2016 г.

РЕКИ РИОСВ - Пазарджик определи 25 март 2016 г. като краен срок, до който кметовете трябва да извършат проверки на речните легла и прилежащите им терени за нерегламентирани сметища. При наличие на такива сметища, те трябва да бъдат почистени от общинските управи. Регионалната инспекция по околната среда и водите е изготвила график за проверки на място, а при нарушения ще има санкции за общините.

ПАША По предложение на ДГС “Селище” кметът на община Сърница Неби Бозов издаде заповед, с която се забранява пашата в горски територии без пастир. Забранено е и нощното пашуване на животни в тези територии.

ПРИЕМ Директорът на СОУ “Васил Левски” Емил Моллов получи покана да присъства на приема, организиран от посолството на Русия в България по случай деня на защитниците на отечеството. Денят се чества всяка година на 23 февруари.

 
SPA Hotel-Olympic

Къща за гости Bumerang


Вашата реклама в Интернет
Изработване на реклама, ефективна рекламна стратегия , публикуване на вашата реклама в този сайт.
Тел. 0876521487

Минерали-М Велинград

Вила


Мебели от масив

Пречистване на отпадни води