Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 01.03.16 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 01.03.16
Публикувано 2016-03-01 10:48:58 от Темпо

1 МАРТ Не е лесно да избереш най-хубавата от хилядите мартеници, украсили центъра на Велинград. Честита Баба Марта с пожелание за здраве и пролетно настроение!

АКЦИЯ На 25 и 26 февруари се състоя 48-часова полицейска акция на територията на област Пазарджик. Проверени са 1821 лица, 824 моторни превозни средства, 236 търговски обекта - заведения, хотели, игрални зали и др. Сред проверените са и 35 юридически лица, извършващи охранителна дейност. За 24 часа са задържани 19 души. Областният пресцентър на МВР съобщи, че са иззети 4400 грама тютюн, 120 къса цигари без бандерол, 15 кубика немаркирана дървесина.

СЪВЕТ Областният съвет за развитие ще проведе поредното си заседание на 7 март 2016 г. в Ракитово. Темите в дневния ред са възможностите за участие в проекта с помощта на Областния информационен център, доклади от кметовете на общини за изпълнявани в момента проекти, демографските проблеми в Пазарджишка област, дискусия за бъдещето на ВиК сектора и асоциацията. Ще бъде представена и идеята за създаване на висше училище за медицински сестри, акушерки и рехабилитатори в Пазарджик.

НСОРБ Кметовете и председателите на общински съвети от цялата страна проведоха на 23 и 24 февруари в София общо събрание на Националното сдружение на общините в Република България (НСОРБ). За председател на сдружението бе избран кметът на Велико Търново Даниел Панов, който бе и единствен кандидат за поста.

ПОЗДРАВ Велинградският кмет Костадин Коев изпрати поздравителен адрес до всички читалища в общината по случай деня на любителското творчество 1 март. Той поздравява всички самодейци като продължители на българските традиции и им пожелава здраве и творчески успехи.

МАРТЕНИЦИ В деня на Баба Марта Общинският детски комплекс ще раздава награди. На 1 март ще бъдат обявени победителите в традиционния регионален конкурс “Мартичка” за най-хубави ръчно изработени мартеници.

ПРОМИЛИ Полицията във Велинград задържа 32-годишен шофьор с инициали Б. Ч., който е управлявал автомобил с 2.28 промила алкохол. Срещу нарушителя е започнало незабавно полицейско производство.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води