Велинград - online - Неуморните “Велинградски майки” в акция “Гумено пате” 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Неуморните “Велинградски майки” в акция “Гумено пате”
Публикувано 2016-03-08 09:59:36 от Темпо

“Гуменото пате” е поредната благотворителна акция на неуморната социална група “Велинградски майки”. След събирането на детски книжки и създаването на къщички за книги в детските градини и рисунките за детските отделения във велинградските болници, този път майките решиха да помогнат на деца от семейства с финансови проблеми.

За две седмици от 10 до 24 февруари 22 майки събраха много детски играчки - употребявани и нови, книги, пъзели, различни занимателни игри. Със съдействието на отдел “Закрила на детето” във Велинград играчките и другите подаръци стигнаха до 23 деца. От “Велинградски майки” съобщиха, че ще продължат да взаимодействат с отдела “Закрила на детето”, като ще организират дарения от дрехи, памперси и други неща от първа необходимост за децата.
Продължават и усилията им в помощ на детските отделения в болиниците, където бяха дарени част от събраните играчки и книжки в акцията “Гуменото пате”.
Темпо

Благодарност
Екипът на отдел “Закрила на детето” при дирекция “Социално подпомагане” гр. Велинград благодари с огромна признателност на сдружение “Велинградски майки” за инициативата и подкрепата, която оказват на деца и семейства в нужда. Чрез събраните от тях играчки, книжки, занимателни игри, учебни пособия и материали бяха зарадвани 23 деца (до 12-годишна възраст), с които отдел “Закрила на детето” работи. В навечерието на 1 март, традиционен български празник за здраве и сполука, на ръчичките на децата грейнаха подарените от “Велинградските майки” мартенички в скромно тържество, озарено от усмивки и пожелания за благоденствие.
Приемната на отдел “Закрила на детето”, предназначена за директна работа с деца и семейства, изглежда още по-слънчева и пъстра с подарените играчки.
С пожелание за здраве и сили към “Велинградски майки”, отдел “Закрила на детето” отправя послание и благодарност за грижата и подкрепата към всички деца!
Сашка Жекова

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай