Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 08.03.16 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 08.03.16
Публикувано 2016-03-08 10:23:04 от Темпо

ЖАНДАРМЕРИЯ От 1 март екип на Жандармерията от Пловдив ще патрулира съвместно с полицаите от РУ на МВР - Велинград. Мярката е предприета в няколко от големите градове в Пазарджишка област, за да се подобри обществения ред и да се противодейства по-ефективно на битовата престъпност.


ВиК В последния ден на февруари се проведе събрание на ВиК асоциацията, на което за пореден път бе обсъдено участието на общинските ВиК дружества в една обща асоциация. Все още голяма част от общините не приемат идеята, главно заради опасения, че така ще се повиши цената на водата. Областният управител Трендафил Величков отново разясни, че ако не се стигне до обединение на ВиК сектора, нито една община от областта няма да може да получи европейско финансиране по такива проекти. Решено бе да се изготви пътна карта за присъединяването на общините към ВиК асоциацията.

ИАГ Директорът на Изпълнителната агенция по горите инж. Тони Кръстев отговори с писмо на исканията на фирми от дърводелския бранш в община Сърница. Според него искането да бъдат обявени за нищожни протоколите от извършени проверки в дърводелски предприятия в Сърница е неоснователно. Инж. Кръстев застава зад предприетите мерки за ограничаване на нарушенията в бранша като въвеждане на видеонаблюдение в цеховете и складовете, както и монтиране на GPS в камионите, превозващи дървен материал.

ПЪТ На заседанието си на 2 март правителството одобри и изключването на общинския път Селище - Побит камък - м. Овчарниците от списъка на общинските пътища, изградени на територията на община Велинград. Пътният участък вече е включен в списък на общинските пътища на територията на община Сърница.

МАРТЕНИЦИ Деца от Помощното училище “Драган Манчов” закичиха с ръчно изработени мартеници кмета на община Велинград Костадин Коев и председателя на Общинския съвет Бельо Мандраджиев. Двамата получиха и големи мартеници с Пижо и Пенда, дело на Дневния център за възрастни хора с увреждания.

СЮРПРИЗ По случай 3-ти март трио "Сюрприз" в състав Ирина Балабанова, Марина Чолакова и Ирина Байрактарова поздрави с руски песни ползвателите на Дневния център за възрастни хора с увреждания във Велинград.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води