Велинград - online - Малки еколози - отговорни към местното природно наследство 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Малки еколози - отговорни към местното природно наследство
Публикувано 2016-03-15 09:00:49 от Темпо

През тази учебна година амбициозни ученици от СОУ “Васил Левски“ Велинград взеха участие в проекта по практически образователни еко дейности “Мисията възможна - мисли зелено“. Целта на проекта бе да повиши интереса на децата към доброволческите кампании и да им покаже значимостта от опазването на природните ресурси. Стимулирайки учениците да проявят креативност и оригиналност, програмата не само успя да допринесе за изграждането на еко навици у участниците, но и предизвика приятни емоции от тяхна страна.

В “зелената“ мисия се включиха ученици от 4 а и 4 б клас с ръководители Костадинка Пачалова и Димитър Златков, и ученици от 5 а и 5 б клас с ръководител Елза Моллова. Малките природозащитници участваха в различни дейности през последните няколко месеца, като почистване на определени райони в града и рециклиране на отпадъчна хартия. По този начин те осъзнаха нуждата от опазването на околната среда и придобиха нови знания за природата и ресурсите, които човек преработва.
Най-активно участие учениците взеха в конкурса за арт проект от отпадъчни материали. Децата събудиха въображението си и с помощта на учителите си изготвиха много интересни и интригуващи артефакти. Изложбата, която те направиха, заинтересува наблюдателите и изключително много се хареса.
Ангажираните с този проект разпространиха идеята за чиста околна среда и показаха на всички, че хармонията в природата е от най-голямо значение за съществуването и правилното развитие на организмовия свят.
Джейлян Садъкова, IХ клас, СОУ “В. Левски”

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води