Велинград - online - Цветан Цветанов:В мое лице спечелихте най-големия радетел как да защитим Велингр 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Цветан Цветанов:В мое лице спечелихте най-големия радетел как да защитим Велингр
Публикувано 2016-03-22 10:21:51 от Темпо

В мое лице спечелихте най-големия радетел как да защитим Велинград. Преди 6 месеца тази тема не я бях чул. В момента, в който се запознах, чух различни мнения защо се стигна дотук. Благодаря на цялата общественост на Велинград, че сте тук и показахте активно гражданско общесдтво. Когато обществото е загрижено за бъдещето на децата, ще е много трудно политик да вземе решение, което да не кореспондира с мнението на жителите.

Днес разговарях с двама министри - финансовия и екологичния. В понеделник и вторник (21 и 22 март) кметът К. Коев ще има с тях работни срещи, за да търсим защита на интересите на Велинград, недопускане да стане място за рудодобив и гаранции, че това няма да се случи. В края на 2015 г. МС отпусна 926 000 лева на общината, за да не й блокират сметките. Наш ангажимент е да създадем добра среда за живот и в малките населени места от общината. Важно е и да защитим туризма като много важна част от националната икономика. Инж. Полежански каза, че ако някой каже, че водата във Велинград е замърсена, няма кой да дойде да почива тук. Спомнете си какво се случи миналото лято, когато казаха, че е замърсена морската вода - понесохме голяма щета, защото румънските туристи отидоха в Гърция.
Това, което чух, ще стигне точно до хората, които трябва да вземат правилно решение. Разговарял съм с премиера и министър Ивелина Василева. Няма да крия, че имаше хора, които ми казаха, че рудодобивът е за добро и ще се открият 700 нови работни места. Но това не е мотив да замърсим и унищожим един град, който обичат и много туристи. Казва се, че политиката е мръсна работа, но когато защитаваме интересите на българските избиратели, те ще имат уважение към българските политици. От политика могат да се направят добри неща, които да стигнат до хората. Ще направя всичко възможно и вие ще бъдете добрият партньор, за да не се случи това, което е най-лошо. Няма да се преклоня пред никой и пред други мотиви - вашите мотиви са истински и реални. Дори и някой друг да изтъква различни от вашите мотиви, аз съм склонен да го обвиня, че защитава икономически интереси. А интересите, които ние защитаваме, са националните, обществените и интересите на жителите на Велинград.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води