Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 22.03.16 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 22.03.16
Публикувано 2016-03-22 10:26:49 от Темпо

СПИСЪК Министърът на здравеопазването Петър Москов утвърди ежегодния списък на признатите минерални води в България. В списъка са включени 21 минерални води: 3 в Хисаря, по 2 в Девин и Княжево, по 1 в Шивачево, Горна баня, Долна баня, Бързия, Леново, Михалково, Баничан, Старо Железаре, Водица, Велинград и Ракитово. Във Велинград минералната вода се добива от сондаж 5 - Горски пункт, ракитовската вода също се добива от сондаж 5, но в землището между Ксотандово и Ракитово.


ПОРЪЧКА Обществена поръчка за изготвяне на технически проекти и авторски надзор обяви Община Велинград. Проектите са за реконструкция и обзавеждане на сградите и дворните пространства на СОУ “Хр. Смирненски” в Света Петка и ЦДГ “Пролет” в Драгиново, с които ще се кандидатства по Програмата за развитие на селските райони. Стойността на поръчката е 90 000 лева, а датата на открития конкурс е 26 април 2016 г.

КЛАСИРАНЕ Община Сърница обяви класирането по проекта “Независим живот за гражданите на Сърница”, който предвижда финансиране за потребители, лични и социални асистенти. Комисията е класирала 56 потребители, определени са и 60 резерви.

КОНСУЛТАЦИИ На 17 март в Сърница се състоя среща с Ализан Яхова - експерт от екипа на евродепутата от ДПС Искра Михайлова. Хората от общината имаха възможност да получат консултация за кандидатстване по европейските оперативни програми.

НАГРАДА Кметът Костадин Коев награди с грамоти третокласниците от СОУ “Св.св. Кирил и Методий” за вълнуващия рецитал, с който участваха в концерта за националния празник 3 март развълнуваха. Децата подариха на кмета писано великденско яйце, а той им пожела винаги да пазят българския дух.

ГЕРМАНИЯ От 15 до 19 март единадесетокласниците от театрална група “Звезди“ в СОУ “Св.св. Кирил и Методий” с ръководител от г-жа Дамянова взеха участие в международен театрален фестивал във Фридрихсхафен, Германия. Пред международна публика те представиха постановката “Снежанка и седемте джуджета - съвременен вариант“ на немски език.

От редакцията: Този брой на “Темпо” е приключен редакционно и отпечатан на 19 март 2016 г.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай