Велинград - online - Дарете лев за кръста с eсемес DMS KRUST на номер 17 777 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Дарете лев за кръста с eсемес DMS KRUST на номер 17 777
Публикувано 2016-03-29 10:38:26 от Темпо

Всеки, който желае да подкрепи идеята за изграждане на християнски кръст във Велинград, вече може да го направи и с есемес. Организаторите от Сдружението за развитие на Западните Родопи популяризираха новия тип дарителска кампания с концерт на 27 март. В концерта на доброволен принцип и безвъзмездно се включиха самодейци от трите велинградски читалища:
мъжката фолклорна група “Чепинци” от НЧ “Св.св. Кирил и Методий-1905”, дамската вокална група “Велина” от НЧ “Отец Паисий-1893” и Представителният детско-юношески фолклорен ансамбъл “Здравче-венче” от НЧ “В. Левски-1904”. Концертът бе премиера на централната градска сцена и за новата рок група “EMVIPITE” от СОУ “Васил Левски”.
В студеното неделно утро публиката беше по-малко от очакваната, но идеята за кръста със сигурност получи отзвук сред велинградчани. Водещата на концерта Весела Цинцева обяви, че вече е подписан договор с фондацията “Помощ за благотворителността в България” за провеждане на есемес кампания. Абонатите на трите мобилни оператора вече могат да изпращат есемес на номер 17 777 с текст DMS KRUST. Цената на един емесес е 1 лев за клиенти с абонаментен план и 1.20 лева за останалите.
“Знаем, че с есемеси не можем да съберем цялата нужна сума от 100 000 лева за изграждането на кръста”, сподели председателят на Сдружението за развитие на Западните Родопи Пламен Ангелов. Надеждата е новата кампания да бъде в крак с новото време и технологии, а и да активизира хора с по-големи възможности. Дарителите могат да използват и алтернативните начини: кутиите за дарения в църквите в Лъджене и Каменица и банковата сметка, по която се набират средства.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води