Велинград - online - Велинград отпразнува деня на водата 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Велинград отпразнува деня на водата
Публикувано 2016-03-29 10:46:51 от Темпо

Общинската фирма “ВКТВ” отбеляза Световния ден на водата 22 март като свой професионален празник. Дружеството осигури обяд за пенсионерските клубове и дарение от хранителни продукти за Дневния център за възрастни хора с увреждания във Велинград. А за всички велинградчани и гости на курорта бе големият концерт на централния площад,
сред чийто гости бяха председателят на Общинския съвет Бельо Мандраджиев, зам.-председателят Ирина Шумарова, общински съветници, гости от ВиК дружествата от Пазарджик, Благоевград и Ямбол. Заместник-кметът Светла Томова отбеляза, че водата не е обикновен търговски продукт, а едно от най-големите богатства на СПА столицата на България и Балканите Велинград и наследство, което трябва да пазим. Управителят на “ВКТВ” Йордан Нанов също подчерта, че денят на водата е ден на споделена отговорност за съхраняване и опазване на един от най-ценните природни ресурси. Поздравителен адрес по случай празника бе изпратен от народния представител от ГЕРБ Димитър Гечев.
На сцената бяха връчени наградите на победителите в конкурсите, обявени по случай Световния ден на водата от общината и “ВКТВ”. Победители в отделните конкурси са: за фотография - Иван Пелев от ПГГС “Хр. Ботев”, за рисунка - Росица Томова от ОУ “Г. Бенковски”, за презентация - Кирилка Дянкова и Симона Гълабова от ОУ “Христо Ботев”, за стихотворение - Айше Юрукова от СОУ “Хр. Смирненски” Света Петка, за есе - Георги Делиев от ПГГС “Хр. Ботев” и Дарина Чалъкова от СОУ “Васил Левски”. С плакет за активна гражданска позиция бе удостоена Боряна Стаева за стихотворението “Град с име на жена”.
В празничния концерт под наслов “Капка вода - живот и вечност” взеха участие мажоретните състави към Духовия оркестър “Д. Мечев” и ОУ “Неофит Рилски”, трио “Парадайс”, музикална школа “Звънче”, фолклорният ансамбъл “Чепино”, а кулминация на празника бяха изпълненията с тъпан на семейство Пищолски.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води