Велинград - online - АБВ преизбра Венко Балтаджиев 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

АБВ преизбра Венко Балтаджиев
Публикувано 2016-03-29 10:56:17 от Темпо

В БЛЦ “Камена” на 19 март се състоя отчетно-изборната общинска конференция на АБВ във Велинград. Форумът бе открит от областния лидер на АБВ и областен управител на Пазарджик Трендафил Величков, който подчерта, че светът ври и кипи и в тази сложна обстановка въпросът е какво можем да наравим за нашата държава. Според него преди 5 годони, когато е създадена платформата за ново Възраждане АБВ, е можело да се делим на леви и десни, но светът и Европа са се променили. “АБВ прие нелекия кръст да участва в доминиращо дясно правителство и да бъде незаобиколим политически фактор, социален коректив и гарант за стабилност в държавата”, каза Трендафил Величков.
Той остро критикува лидера на ДСБ Радан Кънев и в същото време оцени Ивайло Калфин като най-способния министър в настоящото правителство. Основната цел на АБВ в момента е формулирана от лидера на партията Георги Първанов: промяна на управленската формула, която да гарантира стабилността на държавата.
Пред партийния актив Трендафил Величков очерта позициите на АБВ в Пазарджишка област, като изрази съжаление, че на изборите в края на 2015 г. във Велинград партията не е намерила място в местната власт, но това е повод за общинската организация да се амбицира и да работи активно. “Вие можете да имате водеща роля, да не оставяте политическата инициатива на други в големия спор във Велинград мина или туризъм. Това е въпрос, който дори не трябва да бъде задаван, защото отговорът е изцяло в полза на туризма и тази позиция може да бъде защитена и чрез провеждане на местен референдум”, подчерта Тр. Величков.
Делегатите на конференцията преизбраха за председател на АБВ във Велинград адвокат Венко Балтаджиев, който бе кандидат на партията в отминалите избори за кмет за Община Велинград. Той е предложен и за член на Националния съвет на АБВ, а Кирил Даскалов - за член на Националния контролен съвет. Избрани бяха и делегати за областната конференция на АБВ.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води